Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile

Sunt genul de persoană care empatizează cu semenii, indiferent de clasa socială, vârstă sau religie. Lucrând într-un centru de sănătate mintală, ani de zile am văzut și cunoscut oameni care se aflau în situații destul de greu de imaginat. Deseori încercam să mă pun în pielea lor, să le înțeleg neajunsurile, durerile și sincer vă spun că nu îmi imaginez cum  ar fi să nu ai… să nu ai unde dormi sau ce este mai important să nu ai ce mânca.

Am o părere extrem de proastă despre risipa de mâncare. Mă revoltă numai gândul, mă scoate din minți și uneori aș vrea ca lumea din jurul meu să se educe în această privință. Sunt tare curioasă să aflu de la voi când și cum ați ajutat voi persoane mai puțin norocoase? Uneori nici nu au nevoie de mult… poate un zâmbet și de ce nu, o masă caldă. Știți cât de mult contează? Ai face acest lucru? Știi că poți ajuta implicandu-te foarte puțin?

Stați liniștiți, nu bat câmpii! Vă explic imediat ceea ce vreau să scot în evidență.  Cu mare drag și respect pentru ceea ce fac ei, vă anunț că în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2019 Fairy va face donații către Asociația O masă caldă, Fundația Emanuel și Organizația World Vision România, pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din toate zonele țării: Maramureș, Bucovina, Banat – Crișana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

Cumpără Fairy din orice magazin Profi și oferă o masă caldă celor vulnerabili

Mă bucur extrem de mult că Dobrogea este inclusă în această campanie, iar voi dragii mei puteți ajuta achiziționând produse Fairy. Orice produs Fairy cumpărat din magazinele Profi din întreaga țară, înseamnă o donație către Asociația O masă caldă pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din Constanța. Fairy își propune să ofere mai mult de 1,500 de mese calde, asigurându-le hrana pentru 8 luni.

Eu abia aștept să văd cum decurge această campanie și care va fi impactul. Presupun că micul tău ajutor îți va lumina inima și știu că cineva îți va mulțimi în gând, dragă cititorule… ce zici, te alături campaniei? Haideți să luminăm niște chipuri, eu, tu și Fairy… garantat facem o echipă pe cinste!

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...