Printado – 3 motive pentru a alege tricouri personalizate…

Ador cadourile unice și mai ales dacă sunt personalizate. Un outfit banal compus dintr-o simplă pereche de jeans și un tricou se poate transforma în ceva cool dacă tricoul este personalizat exact după dorințele tale. Un mesaj haios, un citat sau chiar o imagine care te reprezintă sau logo-ul brand-ului tău, toate pot prinde viață cu Printado. Nu îi cunoaște-ți? Eu da!

Acum ceva timp am cunoscut-o pe Ana, nu auzisem până atunci de Printado și pentru că mi-am dat seamă că mai am loc de câteva tricouri personalizate în șifonier am apelat la ea. Nu știam absolut nimic de acest brand, nu știam dacă sunt serioși, dacă livrarea se face la timp și nici măcar nu aveam nici cea mai mică idee despre calitatea produselor.

Comanda pe care am făcut-o a decurs cum nu se poate mai bine. Pentru a fi sigură că a înțeles exact ce voiam, Ana m-a sunat de câteva ori pentru a lămuri mici detalii și am apreciat foarte mult atenția ei. Am comandat două tricouri, unul pentru mine cu logo-ul aguritza.ro și un alt tricou personalizat Fast and Strong pentru jumătatea mea cu un design foarte drăguț pe care l-am găsit pe platforma printado.ro. Comanda a ajuns extrem de repede și m-am bucurat foarte mult să văd calitatea lor. Fără defecte, printul este foarte bine detaliat și expresiv, iar calitatea m-a surprins.

Mi-aș fi dorit un tricou negru, dar Ana m-a sfătuit că explozia de culori din logo-ul cerut se vede mai bine pe alb. Aveam dubii, dar mi-e mi-a plăcut cum a ieșit. Să nu uit… tricoul jumătății mele a ajuns la băiatul cel mare în Olanda unde lucrează. A ținut morțiș să îmi arate ce cool arată… cred că și-a greșit cariera. Ladys and gentlemens, over the sea and mountains … Radone, fashion Printado model!

De ce să alegi tricouri personalizate?

În primul rând, imaginația nu are limite. Dacă nu știi ce cadou să oferi celor dragi, tricourile personalizate de la Printado sunt soluția. O declarație de dragoste, un mesaj haios te scoate din anonimat și un astfel de cadou cred că este mult mai apreciat.  Al doilea motiv este că tricourile sunt din bumbac 100%, croiala lor este extrem de bine definită și elegantă, iar imprimeul este dintr-o vopsea calitativă ce nu se duce la spălat (probat deja). Al treilea motiv și nu cel din urmă, dacă aveți o afacere sau o organizație ce are nevoie de promovare… tricourile personalizate ajută la creșterea gradului de conștientizare a brand-ului dumneavoastră.

Oricare ar fi motivul pentru care alegi un tricou personalizat Printado, îți spun din propria experiență că merită. Le dau cinci stele pentru creativitate, unicitate, livrare rapidă și pentru calitatea produselor. Dacă ești curios să vezi cum îți poți personaliza propriul tricou sau cum poți face un cadou cu design unic, vizitează-i pe site și bucură-te de multitudinea de variante posibile. Eu chiar sunt curioasă să știu, ce ți-ai dori imprimat pe tricou? Ce semnificație are alegerea?

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...