Senzatia de sezon – pantofii decupati de la ANNA CORI

Atunci cand dorinta este de a completa un outfit elegant, insa fara a face vreun compromis in ceea ce priveste confortul, pantofii decupati de la ANNA CORI reprezinta solutia salvatoare. Cu tocuri de diverse dimensiuni, acestia se pliaza pe preferinte feminine variate. Se regasesc in colectia magazinului intr-o paleta de culori diversificata, iar eleganta si simplitatea ce ii defineste fac posibila includerea lor in orice tinuta vestimentara – incepand de la cele business, elegante si pana la cele smart-casual si casual.

Se aliniaza trendurilor de actualitate si surprind purtatoarele prin eficienta cu care se muleaza pe picior, subliniind astfel finetea specific feminina.

Ce recomanda pantofii decupati de la ANNA CORI?

Ies in evidenta si cuceresc iremediabil femeile de toate varstele prin designul lor modern, precum si prin estetica deosebita sub care se prezinta. Aceasta din urma denota calitatea pantofilor, recunoscuta pentru durabilitatea lor. ANNA CORI este de altfel un brand recunoscut in intreaga tara pentru felul in care incaltamintea ce o produce rezista testului suprem – timpul.

In conditiile in care esti dispusa sa faci o investitie financiara insemnata, trebuie sa stii cum va echilibra produsul suma cheltuita. Iata care sunt caracteristicile pantofilor decupati de la ANNA CORI, motive pentru care poti comanda cu incredere de la acest producator.

  • Folosesc piele naturala de calitate superioara

Din start ai mai multa incredere intr-un produs la baza caruia s-a utilizat acest material. In confectionarea pantofilor ce stau sub acest brand se utilizeaza piele naturala, supusa unui proces de prelucrare atent, care sa nu diminueze proprietatile sale.

Se transpune aceasta grija mai departe in pantofi dama rezistenti, ce nu formeaza cute iremediabile ca in cazul celor din piele sintetica sau alti inlocuitori.

  • Paleta cromatica este adoptata conform tendintelor de actualitate

Pentru ca de la an la an trendurile in materie de culori variaza, producatorul ofera posibilitatea de a alege pantofi de piele in culori clasice, dar si in variante de sezon, dupa preferinte. Spre exemplu pantofii din piele texturati cu specchio reprezinta o atractie si o incantare pentru femeile moderne, fard sau turcheze dupa cum se regasesc in modelele expuse pe site fiind deopotriva chic si eleganti.

Cu siguranta de un impact vizual deosebit sunt modelele gliter, cu accesoriu tip cristal, disponibili in aceeasi categorie. Potriviti in tinutele elegante ce se doresc a intrece orice asteptari, acestia sunt in mod definitoriu o investitie de realizat.

  • Finisajele pielii variaza prin optiuni incantatoare

Pentru ca nicio preferinta nu se aseamana cu alta, tipurile de piele din care sunt confectionati pantofii decupati de la ANNA CORI vizeaza de asemenea optiuni numeroase.

Pielea lacuita spre exemplu este alegerea unui public feminin larg, insa nu sunt solutii de trecut cu vederea nici cele reprezentate de pielea intoarsa, specchio, dar si materialul gliter.

Astfel de avantaje sunt nelipsite in ceea ce priveste colectia propusa de acest brand pentru sezonul calduros. Poti alege pantofii potriviti de pe www.annacori.com, indiferent de inaltimea tocurilor dorita, de culoare, marime, tip de piele si alte astfel de criterii.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...