Câștigă o invitație dublă VIP – Hai la Aeromania 2017!

V-am zis că în Constanța se petrec multe evenimente frumoase? V-am zis și v-am tot arătat! Aeromania 2017 se anunță un mega eveniment și sincer, de abia aștept să ajung acolo. Am mai participat în 2015 alături de câțiva colegi din blogosfera constănțeană și am rămas cu o grămadă de amintiri plăcute. Ce veți vedea anul acesta la Aeromania? Concerte live, show aerian și acrobații plus o grămadă de surprize.

Aeromania 2015 – Subsemnata cu o mică durere de cap

Proconsul va cânta pe scena Aeromania într-un concert live, alături Mihai Margineanu, The R.O.C.K și alţii. De programul acrobatic vor fi responsabili: Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi și Aeroclubul României. Accesul la Aeromania 2017 este gratuit, dar pentru o vizibilitate mai bună puteţi cumpăra bilete VIP de pe bilete.ro.

Bilete VIP (50 lei) – asigură accesul în zona VIP a evenimentului, amenajată în linia I, aproape de spectacol și artificii. Locurile în această zonă sunt limitate.

Bilete ZBOR VIP (350 lei) – pe lângă accesul în zona VIP, acest tip de bilet include și un zbor deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Aeroportului Tuzla (eu am zburat acum 2 ani și vă asigur că merită toți banii).

Show-ul a devenit unul dintre cele mai captivante evenimente de pe litoral, fiind un punct de atracţie atât pentru miile de turişti sosiți în vacanță, cât şi pentru constănţeni. Acum Aeromania se află la a 11-a ediție, moment care marchează și 50 de ani de existență ai Aeroportului Tuzla, acum al doilea aeroport ca mărime din țară.

Cel mai îndragit show aviatic de pe litoral…

Așa a fost numit în cadrul Galei de excelență – Litoral 2017, ediția a VI-a. Cu această ocazie reprezentanții au ales Casa de bijuterii Micri pentru a furniza bijuteria oficiala a spectacolului Aeromania 2017. Este adorabilă și de abia aștept să o achiziționez. 

“Aeromania este anul acesta şi un tribut adus legendarilor piloţi AVIASAN – vârful de lance al aviaţiei sanitare româneşti – care, cu 50 de ani în urmă, făceau prima misiune de zbor de pe Tuzla şi care, totodată, au realizat acţiuni de salvare ce îşi găsesc cu greu corespondent în prezent, în ciuda evoluţiei tehnologice”, explică Adrian Vasilache, directorul general Regional Air Services.
În mai multe cuvinte Aeromania înseamnă: acrobație aeriană cu piloți de renume mondial, atât români, cât și de talie internațională, concerte live, standuri de aviație, expoziții de mașini de epocă, expoziție de fotografie, concursuri, food-court, spații de joaca pentru cei mici, garden party. Aeromania înseamnă adrenalină, pasiune, energie! Vrei să vii și tu? Dacă da, am o mică surpriză!
Dacă vrei să în “sufletul” airshow-ului, aproape de piloți și de avioane, te invit la CONCURS! Regional Air Services și cu mine oferă o invitație dublă VIP la Aeromania 2017. Ce trebuie să faci?
 1. Oferă-le aprecierea ta pe pagina de facebook – Ras Aeroport Tuzla
2. Lasa-mi adresa ta de email în comentariu și spune-mi cu cine împarți invitația VIP, apoi share acestui articol pe pagina ta de facebook.
 Concursul începe azi 1.07.2017 și se termină în data de 20.07.2017! Câștigătorul îl vom afla cu ajutorul random.org pe data de 21.07.2017. Mult succes!

UPDATE – EXTRAGERE CÂȘTIGĂTOR 

Bună, dragii mei! Am avut 21 de participanți la acest concurs:
1. FILIP NICOLAE
2. GHELBERE ELENA
3. YASEMIN AGI
4. GABRIEL RAZVAN
5. CLAUDIA
6. DENISA
7. STEFANIA POPOACA
8. SORINA VÂNĂ
9. RAZVAN
10. SAVULESCU ANDREEA LUCIANA
11. FLORYF
12. CHIVU MARIAN-EUGEN
13. ZAHARIA LUIZA
14. ADRIANA MOSOR
15. IONUT ALEXANDRU
16. ROXANA DIA
17. GADOIU CRISTIAN
18. ELENS IOMESCU
19. CRISTIAN
20. MONICA
21. VALENTIN TOMA
Câștigătorul l-am aflat cu ajutorul random.org List Randomizer, iar acesta este domnul CHIVU MARIAN EUGEN! Felicitări  și mulțumesc tuturor pentru participare! Sper să ne cunoaștem la eveniment cu toții! Domnule Chivu, vă rog să vă verificați căsuța de email pentru revendicarea premiului!

22 Comments

  1. Doresc sa impart invitatia cu tatl meu, surpriza de ziua lui care este pe 16 august.

  2. Pare interesant acest eveniment. Voi participa împreună cu soțul și copilul. Daca voi câștiga invitațiile, cu siguranță vom mai cumpara un bilet pentru a ne bucura împreună de spectacolul aviatic. Monikalx@gmail.com

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...