Revin în SuperBlog sau cum să-ți stea inima-n gât, timp de două luni de zile…

Hellou! She is back! Să zicem… cică nebuna asta vrea să participe din nou în competiția SuperBlog. Nu știu ce e cu ea, cam bipolară săraca și parcă văd că o să dea cu bâta-n baltă. Cam supărăcioasă tipa, să știți! Cred că acesta a fost motivul pentru care nu și-a mai făcut apariția prin competiție. Am auzit-o vorbind despre incorectitudinea unor jurii, despre oameni ce plagiază…  și asta a făcut-o să stea pe bară. I-a lipsit adrenalina, prieteniile create din 2012 de când participă an de an. I-a lipsit starea de euforie atunci când lua premiul cel mare la vreo probă sau momentele când se vedea aproape de podium.

Poate unii își mai amintesc de ea, poate alții nici nu au cunoscut-o. Cert este că nu este chiar așa de toantă și dacă are inspirație… te poți teme de ea. Uneori reușește să stingă lumina juriului și câștigă. Alteori, nu. Nu știu ce să mai zic… știu însă sigur că și-a dorit ani de zile să urce măcar pe podium și încă nu a reușit. Dar de cele mai multe ori a fost mai câștigată decât cel de pe primul loc… acum nu știe exact ce vrea din competiție. Nu a mai participat de vreo doi ani, nu mai are antrenament și se teme că nu va fi la înalțime. Se teme că poate unii vor avea mari așteptări de la ea… dar speră să se mențină pe linia de plutire.

Competiția SuperBlog este o rampă de lansare pentru mulți bloggeri, pentru ea însă de cele mai ori fiecare ediție îi oferea ocazia să se perfecționeze și să crească. Ce va fi pe toată durata competiției? Vom vedea cum se va descurca veterana noastră… sper să nu clacheze. O să îî dau eu pastilele și arunc toată mobila din casă… prietenii știu de ce! Așadar, haideți să aplaudăm curajul sau nebunia Aguriței… sau aruncați cu roșii, gogonele după caz. Va fi la linia de start din 1 octombrie, parol!

Competiția numără 18 ediții încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproape 3000 de participanți și s-au scris circa 35.000 de articole. Competiția este deschisă tuturor bloggerilor din România, indiferent de traficul blogului și de tematica abordată. Astfel am descoperit, de-a lungul anilor, sute de bloggeri valoroși, care au demonstrat că talentul nu ține seama de profesie, vârstă, gen, condiții sociale. SuperBlog 2019 se va desfășura în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie a.c. şi invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile!

6 Comments

  1. Eu credeam că sunt codaș, dar văd că nu sunt printre ultimii care îsi postează articolele. deh! Spaime de începători

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...