Oferte, promoții și cupoane de reduceri doar la un click distanță…

Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine mă fascinează cuvântul PROMOȚII… de fapt, cred că noi femeile avem o problemă atunci când vedem prin magazine diferite oferte și promoții la te miri ce produse. Și nu întotdeauna avem nevoie de ele, dar dacă tot e la reducere… de ce nu am profita, nu? Știu că de cele mai multe ori pur și simplu ne transformăm în niște sălbăticiuni și vânăm fiecare magazin în parte după o mică promoție la un șampon, un parfum sau un produs de mobilier la care visam de când eram mici. Ce ai zice dacă ți-aș spune că s-au terminat zilele în care îți sacrificai cei mai frumoși pantofi alergând din magazin în magazin?

Păi nu sunt eu cea mai bună prietenă a ta? Și din acest motiv îți spun că poți avea parte de oferte, reduceri și sute de promoții chiar din confortul casei tale folosind un laptop sau chiar un simplu telefon. Cum? Ei bine, i-am descoperit recent pe cei de la Promotons. Cine sunt ei? Raiul celor mai noi cataloage de oferte, reduceri și promoții ale magazinelor din întreaga țară. Această platformă românească unește la un loc o mulțime de magazine precum: LIDL, Pepco, Mega Image, Cora, Selgros, Jysk, Avon, Carrefour, Horbach, Brico Depot, SensiBlu, DM și multe altele.

Găsești de asemenea o multitudine de cataloage de oferte la electronice, cosmetice, casă și grădină, modă și chiar farmacii și auto. Pe site se pot găsi și cupoane promoționale care pot fi salvate și utilizate la achiziționarea produselor atât online, cât și în magazinele fizice.

Eu de exemplu caut de foarte mult timp reduceri la produse de mobilier și decor, așa că am fost foarte mulțumită să găsesc un catalog de oferte Jysk unde am aflat că ei sărbătoresc 12 ani pe piața din România. Și cum se poate sărbători un astfel de eveniment? Ați ghicit? Cu multe reduceri bineînțeles! Au reduceri de până la 65% la mobilier, piese de decor (am vazut niște veioze drăgălașe, jur) saltele și multe altele.

Pe Promotons vei găsi cele mai bune promoții, reduceri și oferte tentante la diferite branduri și magazine din Arges, Brașov, București, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Suceava, Timis,Timișoara și multe alte orașe.

Cumpărăturile elimina stresul, îți dau o stare de bine, mai ales atunci când simți că ți-ai achiziționat piese sau produse de pe wishlist-ul tău la prețuri super avantajoase. Așa că, ca o bună gospodină ce știu că ești… poți mesteca liniștită în ciorbă și în același timp te poți bucura de o avalanșă de reduceri și oferte tentante doar cu un click pe Promotons. Hai ca e simplu, nu?

4 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...