Bloomeria.ro – Mesajul florilor

Tu când ai zâmbit ultima dată fără motiv? Când te-au trecut fiorii unor amintiri ce stau întipărite-n sufletul tău pentru eternitate? Ca oricărei femei, ne plac surprizele. Fără să vrem, impactul emoţional pe care îl are o mică „surpriza” florală ne face să radiem de fericire şi să zâmbim instant.

Există atâtea feluri de ați exprima sentimentele, dar cel mai drăgăstos mod de a o face este atunci când oferi flori din suflet. Poate fi banal pentru unii, dar credeţi-mă… a dărui flori este o adevărată artă. Mesajul din spatele florilor impresionează de la primul impact vizual şi întotdeauna am admirat creativitatea celor ce dau „viaţă” frumoaselor aranjamente florale.

Florile vorbesc dincolo de cuvinte şi prin fragilitatea lor ne putem arăta mulţumirea, afecţiunea, consideraţia, iubirea. Dăruind un buchet de flori este modalitatea ideală de a le oferi celor din jur sentimentul că te-ai gândit la ei, este modul tău de a-ţi spune că îţi pasă şi că într-adevăr contează persoana lor.

Un gest de apreciere sau un gând de dragoste îl poţi arăta prin oferirea unui buchet de flori. Elementul surpriză este foarte special dacă nu este trimis din obligaţie, ci pur şi simplu într-o zi banală. Aţi urmărit vreodată reacţia unei femei atunci când primeşte flori? Atunci când se aştepta mai puţin? Prima reacţie este de uimire, apoi pur şi simplu chipul i se luminează şi radiază de fericire. Un lucru este cert și m-am convis că bărbatul care oferă flori, fără nici un motiv anume sau fără o ocazie specială, pur şi simplu, este bărbatul profund, iubitor, atent, pe care orice femeie şi-l doreşte în viața ei. Dacă îți cunoști partenera de mult timp și îi cunoști preferințele, caută florile care simbolizează ceea ce vrei să-i transmiți și asigură-te că află și ea de ce ai ales acele flori.

Florarie Online Bucuresti Ieftina

Indiferent că i-ai adus doar o floare sau pur și simplu te-ai aruncat în sfera luxuriană și îi aduci trandafiri criogenati în cupola de sticlă, gestul tău contează. Contează că te-ai gândit la persoana respectivă, contează mesajul transmis și mai ales contează zâmbetele de după…

Florile oferă, desigur, o perspectivă nouă asupra personalității noastre. Suntem precum florile: creștem, înflorim și ne etalăm potențialul infinit și minunat, precum miresmele unice ale florilor. Gesturile sincere și pline de iubire și respect către persoana iubită, către mamă, soră sau prietena cea mai bună ar trebui să fie un obicei, nu numai o ocazie. Observ cu tristețe că unii bărbați încă se fâstâcesc să umble cu un buchet de flori în mână sau au întipărit în minte că florile sunt un moft banal și fără sens… nimic mai fals după părerea mea. Fiți mai îndrăzneți, dragilor!

Deci domnilor, nu este demodat să oferiţi o floare femeii pe care o placi, şi cu atât mai mult femeii pe care o iubeşti. Este un gest simplu, necostisitor, dar care conţine o încărcătură emoţională mare, prin care veţi dovedi că preţuieşti/respecți femeia de lângă tine! Să nu uitați niciodată că romantismul în doze optime este un ingredient esențial pentru o relație sănătoasă, distractivă și de lungă durată… iar mesajul florilor este unul plin de adorație, iubire, respect și bucurie. Tu când ai oferit flori ultima dată?

3 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...