Jadoris.com – 5 motive pentru a alege un fotograf profesionist…

Atmosferă enigmatică, momente unice, stări emoționale și expresii naturale… așa văd eu perfecțiunea într-o fotografie de nuntă. Acest eveniment important din viața fiecăruia este un moment unic și pentru că viitori miri consumă foarte multă energie pentru a pregăti în detaliu acest moment magic, importanța alegerii unui fotograf de nuntă profesionist este crucială. Jadoris.com mi-a oferit o altă perspectivă în privința fotografiei de nuntă.

Emoțiile pe care doar un fotograf profesionist le poate capta într-un mod aparte sunt esențiale în realizarea unor amintiri neprețuite  și de neuitat. Nu este tocmai ușor să găsești un fotograf pe gustul tău, așa că îți sugerez să te înarmezi cu răbdare și să ceri recomandări. Dacă găsești ceva ieftin, asta nu înseamnă că fotografiile tale vor fi chiar pe placul tău și poți fi surprins destul de neplăcut aș zice de calitatea fotografiilor.

“Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is.”

Am ales să vă recomand Jadoris.com pentru că ei sunt o poveste de dragoste a unui cuplu foarte tânăr, amândoi îndrăgostiți de fotografie. Portofoliul acestora este unul impresionant și detaliile, emoțiile transmise m-au lăsat fără cuvinte. Atenția la detalii, povestea transmisă fără a fi nevoie de cuvinte… doar privind imaginile îți dai seama de profesionalismul și devotamentul lor.

Fotografia de nuntă trebuie să exprime emoție, căldură și iubire, nu? Așadar, experiența, creativitatea și pasiunea definesc exprimarea vizuală a unui fotograf profesionist. Jadoris.com poate surprinde perfect fiecare moment frumos și emoționant din evenimentul tău, ca în cele din urmă acesta să devină o amintire plăcută și memorabilă pentru tine, dar și pentru cei dragi ție. Foarte important este să nu  uitați ca alegerea unui fotograf profesionist nu trebuie făcută în ultimele săptămâni înainte de evenimentul propriu-zis!

“The best thing about a picture is that it never changes, even when the people in it do.” – A. Warhol

Indiferent de motivele pentru care aveți nevoie de un fotograf profesionist, este necesar să țineți cont de următoarele: experiența, portofoliu (analizează cu atenție portofoliul unui fotograf și vezi dacă acesta se pliază pe tematica evenimentului tău), citește review-urile. Un fotograf de nuntă profesionist știe exact din ce unghiuri să te fotografieze, știe cum să vă facă să arătați bine în fotografii, va ști cum să vă spună să stați, unde să vă uitați. Va capta un fir de emoție chiar și atunci când nu sunteți atenți la el… asta înseamnă profesionalism și naturalețe. Cel puțin așa văd eu lucrurile!

De ce ai avea nevoie de un fotograf profesionist? Eu vă dau doar 5 motive:

  • Fotografii memorabile
  • Calitate și profesionalism
  • Viziunea artistică
  • Creativitate
  • Aparatură profesională

“What I like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.” K.L

Atunci când în final te decizi în alegerea fotografului perfect pentru evenimentul tău, vei simți siguranța că momentele tale speciale nu vor fi uitate. Imaginile vizuale vor capta emoția, fluturii din stomac, iubirea… vor reflecta perfect povestea voastră de dragoste sau orice alt eveniment important din viața ta. Niciodată să nu faceți compromisuri în ceea ce privește alegerea serviciilor de fotografie, căutați calitatea și nu cantitatea.

Degeaba ai 2000 de poze de la evenimentul tău dacă niciuna nu exprimă ceva… nu redă o poveste și nu stârnește emoții. Se spune că poveștile adevărate se retrăiesc din amintiri, iar niște fotografii creative, emoționante, unice și de impact le poți obține doar dacă apelezi la profesioniști.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...