Alexander McQueen, brandul de care nu ai cum sa nu te indragostesti

Daca ai cautat vreodata prin magazinele cu haine de brand cu siguranta ai descoperit si Alexander McQueen. Este unul dintre cele mai rasunatoare nume. Designerul din spatele acestui brand a fost considerat un romantic, care a dat profunzime stilului britanic. In decurs de 10 ani de la lansarea sa a devenit unul dintre cei mai bine cotati designeri.

Pentru unii un teribilist, designer cu un stil unic, pentru altii chiar mai mult decat indraznet – oricum am defini acest brand cert este ca are si colectii controversate, dar stilul sau autentic inseamna ceva mai mult decat atat. Rochiile spre exemplu au taieturi sofisticate, au drapaje si asimetrii elegante. La multe dintre piesele vestimentare semnate Alexander McQueen regasim broderii si dantela, atent lucrata.

Chiar si dupa ce designerul a murit, iar locul sau a fost preluat de cea care i-a stat mereu in umbra, Sarah Burton, brandul a continuat sa fie o preferinta a marilor vedete din lume. Daca si tu ai aceasta preferinta atunci vei aprecia cu atat mai mult magazinul online multibrand B-Mall, unde selectia de piese vestimentare de la Alexander McQueen iti poate realiza o garderoba completa.

Jeansi si tricouri

Vei descoperi la B Mall variante stilate de jeansi si tricouri in mod special. Alexander McQueen este cunoscut pentru abordarea sa altfel asadar tricourile au printuri care  mai de care. Unele dintre ele au in prim plan un craniu, stilizat in fel si chip, colorat. La polul opus vor fi cele simple, negre, perfecte pentru a fi integrate la orice combinatie vestimentara si stil pentru care vei opta.

Pentru tinutele de zi cu zi o pereche de jeans Alexander McQueen ar trebui sa iti fie nelipsiti din garderoba. Sunt versatili si comozi, sunt usor de combinat cu tot felul de bluze si tricouri. Vei fi surprinsa mai ales de simplitatea tiparului aici, fiind insa vorba despre jeans cu un croi potrivit conform cu tendintele actuale.

Nu in cele din urma, acelasi shop online iti pune la dispozitie si accesorii de la acelasi brand amintit. Aici putem vorbi oarecum despre opulenta, pentru ca mare parte dintre acestea sunt batute in pietre,  sunt masive, supradimensionate sau includ motivul craniului.

La capitolul incaltaminte, Alexander McQueen nu conteneste sa ne arate ca este diferit. Spre exemplu ghetele cu toc transparent in care parca domnesc elemente decorative te fac sa clipesti de doua ori pentru a intelege ce se intampla acolo. Sunt efectiv  ceva nou care ne demonstreaza ca nimic nu trebuie sa fie banal. Catarame, accente metalice si multe alte elemente ce decoreaza sunt o abordare regasita la aproape  orice pereche de incaltaminte aici.

Altfel spus, sa preferi acest brand  inseamna sa iti doresti sa iesi in evidenta, sa fii diferita, sa imbraci piese vestimentare ce ii fac  pe cei din jur sa intoarca capul dupa tine. Daca te regasesti in acest scenariu, acceseaza pagina de la B Mall, la categoria brandului dorit si incepe sesiunea de shopping.

One Comment

  1. Imi placeeeee, daaa! Am o multime de perechi de jeansi de la ei, nu stiu cum dar parca imi vin mai bine decat orice altceva… si tocmai ce am descoperit si un site d e incaltaminte super misto, cu produse facute in romania. intrati si voi sa vedeti https://www.superlative.ro/ ,au si preturi bune!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...