Corsete modelatoare pentru slabit? Cum te pot ajuta astfel de inovatii?

clessidra

Cred ca cel putin o data cand ai auzit despre corsetele modelatoare, te-a dus gandul la cum ar putea sa te ajute pe tine un astfel de articole de lenjerie. Sunt foarte populare cand vine vorba despre procesul de slabire, de pierderea de centimetri in talie. Le gasesti astazi intr-o multime de modele, confectionate din materiale dintre cele mai variate, care promit sa accentueze procesul de slabire, dar si alte efecte deosebite. Pentru ca purtarea unui corset sa fie cu folos, este foarte important cum il alegi si de unde il cumperi.

Cum alegi corsetul modelator?

Inainte de toate, e bine sa stii ca o marime mai mica decat cea actuala a ta nu te va ajuta nicicum, ci iti va crea disconfort. Te va interesa in schimb un corset care sa se plieze confortabil pe silueta ta, cu un grad optim de compresie. Vei afla despre acestea ca se regasesc in mai multe grade de compresie. Daca vrei sa pierzi eficient din centimetri taliei, atunci trebuie sa gasesti echilibrul intre marime, material si efecte. Gasesti, spre exemplu, corsete modelatoare pentru slabit la Clessidra, un shop care dispune de o gama impresionanta de lenjerie modelatoare de top, produse de lideri mondiali pe aceasta nisa.

Un produs corespunzator este cel care pe langa compresie si termosudatie asigura spatelui sustinerea necesara, corectand pozitia lui. La Clessidra optiunile vizeaza atat modele latex, cat si nonlatex. Sunt concepute pentru situatii diverse: cu purtare zi de zi, post operator sau post natal, respectiv in timpul activitatilor fizice.

Asadar, atunci cand te orientezi dupa un corset modelator, trebuie sa tii cont si de nevoile tale. Daca esti o persoana sedentara sau ai o viata activa, este un criteriu de care vei tine deci cont. Despre astfel de articole trebuie sa stii ca exista un anumit interval in care le poti purta, deci nu vei dormi cu ele, spre exemplu.

clessidra

 De unde cumperi corsetul modelator?

Vei avea in vedere vizavi de asta calitatea corsetelor, brandurile producatoare ale acestora. Spre exemplu, corsetele modelatoare produse de branduri columbiene vei regasi in mai multe magazine. La Clessidra diferenta o face echilibrul dintre calitate si preturi. Poti sa accesezi pagina magazinului pentru a-ti face o idee vizavi de costuri, de proprietati si cum te pot ajuta.

Pune in balanta optiunile pe care le ai pentru a avea siguranta ca ai ales corsetul modelator care te poate ajuta in procesul de slabire, fara a-ti pune in pericol sanatatea.

2 Comments

  1. Mulțumim pentru articol draga mea ,nu am purtat niciodată un corset pentru slăbit ,nici nu este nevoie în cazul meu ,dar este vine să fim informați !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...