Dermacare – Îngrijire delicată cu 3 produse excepționale

dermacare

În ultimile săptămâni am testat cu drag un pachet de produse Dermacare , iar conținutul acestui pachet m-a ajutat foarte mult în îngrijirea corpului și tenului. Fie că vorbim de îngrijirea pielii corpului sau a tenului, pielea are nevoie de foarte multă atenție și trebuie să ții cont de problemele acesteia, să acționezi în consecință cu produse de calitate pentru a reda aspectul sănătos a acesteia.

dermacare

Primul produs Dermacare testat și favoritul meu a fost Biorga Femilyane Balsam Antivergeturi. Îl folosesc de vreo trei săptămâni și deja se văd primele rezultate. Două sarcini și kilogramele care vin și pleacă după pofta inimii se văd eroic în aspectul pielii mele. Deși folosesc cât de mult pot loțiuni hidratante pentru corp, vergeturile nu păreau să dispară așa cum doream.

Acest produs excepțional are textură de balsam și conține o serie de ingrediente recunoscute pentru efectele lor benefice. Printre ele găsim unt de cacao (pentru hidratarea și hrănirea pielii), unt de shea (care lasă pielea extrem de suplă și catifelată), ulei din germeni de grâu (ingredient antioxidant și restructurant). Desigur avem și acid ul hialuronic (care protejează cu succes filmul hidrolipidic al pielii și hidratează intens pielea). Biorga Femilyane Balsam Antivergeturi NU conține fenoxietanol și parabeni, este hipoalergenic și testat dermatologic.

Think of all the beauty still left around you and be happy. Anne Frank

dermacare

Al doilea produs a fost un săpun Dermagor Atopicalm pentru piele uscată. Un produs super pentru această perioadă în care folosesc în exces dezinfectanți la locul de muncă. Săpunul Dermagor Atopicalm este special conceput pentru pielea sensibilă, uscată, agresată. Are o toleranță maximă și din acest motiv poate fi folosit pentru bebeluși. Oferă o senzație plăcută pielii și o acoperă cu un film protector. Eu pur și simplu îl ador pentru că îmi salvează mâinile crăpate și uscate.

dermacare

Ultimul produs testat a fost Synbionyme Gel – cremă hidratantă. Un produs perfect pentru a fi folosit ca bază de machiaj! Complexul special Pro B3 și acidul hialuronic din compoziție stimulează apărarea cutanată naturală și previne îmbătrânirea prematură a pielii. Toată gama de produse Synbionyme conține un complex exclusiv de multi-apărare Pro-B3. Acesta este format din prebiotice naturale, precum extractul de Trigonella, probiotice naturale – extract de drojdie și acizi grași Omega 3, Omega 6 și Omega 9 – ulei organic din semințe de in. Practic, complexul Pro-B3 stimulează capacitatea de protecție a pielii și îi oferă acesteia echilibrul de care are nevoie.

Cele trei produse testate de la Dermacare sunt excelente și chiar dacă nu am terminat de testat sunt sigură de rezultate. Dacă sunteți curioși… înființată în anul 2010, Dermacare ocupă în prezent un loc important pe piața importatorilor și distribuitorilor de produse dermato-cosmetice, cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale. Sediul social și depozitul Dermacare se află în București, având reprezentanți medicali și comerciali în cele opt regiuni istorice ale țării.

În contextul actual, faceți cumpărături online! Recomandările mele de azi sunt cele trei produse Dermacare care le ofer 5 steluțe! În plus puteți găsi pe site produse pentru igienă intimă, produse pentru păr și unghii sau produse pentru igiena zilnică. Voi ce folosiți în această perioadă?

3 Comments

  1. Nu am încercat nimica din aceste produse ,dar cred că sunt bune după cum le-ai prezentat ! Mulțumim pentru recomandare și să le folosești cu drag în continuare !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...