Notino – Produse pentru igiena personală, un atu în păstrarea sănătății…

La ultima comandă pe care am făcut-o pe Notino.ro mi-am luat o grămadă de produse strict pentru îngrijirea personală. Ținând cont că ultimile două luni sunt un adevărat haos în întreaga lume și pentru că lucrez ca și cadru medical într-un centru de sănătate mintală, timpul alocat cumpărăturilor s-a mutat în mediul online. Pentru ați păstra sănătatea corporală ai nevoie de multe produse de igienă. Igiena personală este modalitatea personală de a ne proteja împotriva unor afecțiuni, iar principalele aspecte ale igienei sunt spălarea și curățarea corpului în special a mâinilor, a părului, unghiilor, urechilor, degetelor.

notino

Pentru igiena personală mi-am ales un gel de duș Barnängen Oil Intense special pentru pielea sensibilă și uscată. Îl ador, miroase delicat și lasă în urmă o piele catifelată, redă pielii senzația de confort  și îndepărtează impuritățile cu succes. Îl recomand cu mare drag să îl încercați!

You are imperfect, permanently and inevitably flawed. And you are beautiful. Amy Bloom

notino

Pentru igiena orală am ales tot de pe Notino un produs Splat Proffesional – BioCalcium. Pasta de dinți Splat Professional Biocalcium întărește smalțul dentar și protejează eficient dinții împotriva cariilor și a sensibilității crescute. Folosită corect, de minim două ori pe zi, această pastă de dinți garantează protecția smalțului dentar și îl fortifică. Îngrijirea preventivă zilnică, inclusiv periajul corect şi folosirea aţei dentare, contribuie la evitarea apariţiei problemelor şi ne scuteşte de multă suferinţă, griji şi cheltuieli, decât dacă ajungem să tratăm afecţiuni care au fost lăsate să evolueze. Așa că dragii mei, chiar dacă suntem nevoiți să purtăm acele măști pentru o lungă durată de timp, asta nu înseamnă că trebuie să uităm de îngrijirea corectă a dinților sau de igiena personală.

notino

Nu vreau să închei articolul fără să anunț ultima descoperire Notino în materie de parfumuri bărbătești. În luna mai este ziua soțului și mă gândesc că este un cadou perfect pentru o persoană așa minunată cum este el. Așa că, dragii mei Carolina Herrera Bad Boy este un parfum pentru suflete rebele și sensibile în același timp. Parfumul crează o experiență senzorială complexă, debutează cu note tentante de piper negru și alb, vibrând de energia citrică a bergamotei verzi italiene.

 

PS: La cumpărăturile minime de 200 RON vă puteți alege gratuit Notino Safety Kit în coșul de cumpărături.

Acest set conține tot ceea ce aveți nevoie pentru curățarea eficientă a mâinilor, prevenirea și îngrijirea ulterioară – un spray de curățare, un gel și o cremă de mâini.  Happy Shopping!

4 Comments

  1. Super!Dar având casa în construcție incerc sa ma fac ca nu stiu de reduceri ori transport gratuit🙃

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...