Franciza AVBS Credit – O nouă afacere pentru 2021

franciza avbs credit

Dacă 2020 a fost un an dificil, în care instituțiile financiare din România au închis sute de sucursale și unități bancare, anul 2021 vine cu noi surprize pentru cei care au lucrat în bănci și au fler managerial. Franciza AVBS Credit reprezintă o oportunitate nemaipomenită de a începe propria afacere în domeniul financiar-bancar. Dacă ești o fire independentă, ai o experiență vastă în domeniul financiar-bancar, ești profesionist și dedicat, franciza AVBS Credit este perfectă pentru tine, pentru a-ți continua activitatea pe care o stăpânești cel mai bine, însă ca un antreprenor francizat. Franciza AVBS Credit reprezintă saltul tău de la statutul de angajat la cel de antreprenor!

De ce m-am oprit la franciza AVBS Credit? Pentru că le cunosc potențialul! Și pe parcursul timpului, încă din 2007 de la înființare, AVBS Credit a fost într-o continuă dezvoltare. Iată ce scrie în acest comunicat de presă din Forbes: Bilanț AVBS Credit: intermediere de credite în valoare de peste 300 milioane de euro în 13 ani de activitate. AVBS Credit ocupă cu succes locul 1 ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Dacă încă nu știi ce înseamnă conceptul unei francize, află că lucrurile sunt destul de simple. Iei legătura cu AVBS Credit, afli toate detaliile, drepturile și obligațiile pe care le ai prin contractul de franciză, îți înființezi o societate sau un PFA cu codul CAEN 6619, apoi contractul de franciză este semnat și îți poți începe activitatea.

Prin contractul de franciză primești de la AVBS Credit următoarele:

  • grile de comisioane atractive pentru fiecare credit intermediat – fără TARGET de performanță;
  • un portofoliu de peste 30 de parteneri bancari și non-bancari;
  • acces la peste 150 de soluții de creditare, AVBS Credit intermediază pentru clienți toate tipurile de credite;
  • acces la cele mai bune produse de creditare de pe piața bancară din România;
  • întregul know-how al companiei;
  • training-uri de pregătire;
  • suport tehnic și asistență oferite permanent de managementul companiei;
  • flux de lucru facil;
  • posibilitatea de a-ți dezvolta propria rețea de francize care îți vor genera ulterior venituri suplimentare;
  • și multe altele!

Prin contractarea unei francize tu obții tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni un broker de credite de top, capabil să câștige lunar chiar și 15.000 de euro. Cu cât brokerul de credite este mai dedicat activității sale, cu atât câștigurile lui financiare lunare sunt mai mari!

Visează… obține franciza AVBS Credit!

Avantajele de a înființa o franciza AVBS Credit sunt numeroase. Anul 2021 este momentul pentru un nou început, pentru a deveni un broker de credite respectabil, liber și independent. Ca broker francizat elimini complet riscul de a-ți pierde locul de muncă și sursa lunară de venit. Profesionalismul și dedicarea ta îți vor asigura succesul în domeniul brokerajului bancar!

Taxa pentru contractarea francizei de succes, AVBS Credit, este de doar 5.000 lei.

Timpul estimat pentru înființarea unei unități de francize este de 3 săptămâni, iar după aproximativ două luni aceasta este deja productivă. Ți-am prezentat câteva beneficii ale acestei idei de afacere pentru 2021. Restul depinde de tine! Nu rata șansa de a te număra printre campionii din sistemul financiar-bancar…

Exprimă-ți dorința de a obține o franciză AVBS Credit printr-un e-mail pe adresa office@avbs.ro sau sunând la numărul de telefon 021.230.43.43.

                                                                                                                                                 – II –

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...