Pregătește-te de un nou sezon de evenimente cu decoruri florale – descoperă Crio Flowers și florile criogenate

 

Începe un alt sezon de evenimente, care, deși stă sub semnul pandemiei și condițiile actuale, schimbă puțin regulile. Rămâne valabilă dorința de a avea parte de un decor unic. Fie că vorbim despre evenimente oficiale, despre gale sau evenimente speciale private precum nunțile, furnizorii de servicii pe această nișă trebuie să aibă în calcul și arta floristică. Iar pentru asta Crio Flowers este o soluție. Iată de ce.

Universul florilor criogenate

Când vine vorba de flori criogenate vorbim implicit de o serie de avantaje. Sunt plante care rezistă foarte bine, impecabil, pentru multă vreme. Au un aspect natural și pot fi regăsite într-o varietate de opțiuni privind culorile și tipurile de flori. Acestea sunt oricând o alternativă mai bună decât variantele de flori artificiale. 

Florile criogenate au devenit tot mai populare. Regăsim varietate de tipologie de astfel de flori la crioflowers.ro. Nu doar florile, ci și plantele criogenate fac parte din vastul portofoliu pus la dispoziție. Pot fi achiziționate cantitățile dorite, prețurile practicate sunt avantajoase. Crio Flowers este de asemenea recunoscut pe nișa sa ca fiind distribuitor oficial al unei mărci renumite de trandafiri criogenati, Rose Amor.

Ce poți cumpără de aici:

  • Flori de săpun sau ursuleți din spumă.
  • Tije, petale, ambalaje speciale pentru florile criogenate și alte accesorii specifice acestui domeniu floristic.
  • Flori și plante uscate.
  • Flori criogenate de la crizanteme la gardenia, hortensii, iederă, orhidee, chiar și floarea soarelui și nu numai.
  • Crenguțe din bumbac, produse vedetă, ultimele adăugate în lista de oferte.

Decor cu flori criogenate

Ideea de a decora cu flori este una cu care nu dai niciodată greș. Poate de aceea acest domeniu este și unul de mare interes. Furnizorii de servicii de regulă își doresc să vină mereu cu idei inovative pentru a crea un decor de vis. Pretențiile sunt destul de mari, dat fiind că se dorește a imprima un stil special al unui decor care să exprime foarte bine stările și trăirile unice. Florile pot reda acel ceva unic pe care îl dorești. Pot fi create arcade, aranjamente sub formă de buchete sau pentru masă, pot fi create decoruri complexe, sofisticate și totul adaptat la eveniment, ocazie și locație.

Descoperă la Crio Flowers un vast stoc de plante și flori cu care poți crea decoruri unice. Detalii aici:

0730301234, contact@crioflowers.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...