IArena.ro – Tu cum îți alegi încălțămintea sport?

iarena.ro

IArena.ro mi-a dat o idee de articol în care aș vrea să vă prezint câteva sfaturi atunci când dorim să ne achiziționăm încălțăminte sport. Că tot se încălzește afară și se apropie momentul în care ne dorim să arătăm bine în costumele de baie. Este o perioadă prielnică să ne apucăm de puțină mișcare, nu?

Atunci când cumpărăm o pereche de adidasi dama, trebuie să ne întrebăm… ce calități trebuie să aibă? Am pregătit o mică listă după care ați putea să vă ghidați:

  • Stabilitate – deseori acest aspect este trecut cu vederea, dar țineți cont că este foarte important atunci când vă cumpărați o nouă pereche de adidasi.
  • Absorbția șocului – corpul tău reacționează la fiecare mișcare sau pas. Ajută-l purtând adidași cu o bună absorbție a șocului și cu siguranță vei simți diferența.
  • Returnarea energiei – Alegerea corectă a unei perechi de adidași pentru alergare poate fi dificilă. Așa că asigură-te că adidașii au o talpă intermediară care trimite energia înapoi în corp.

IArena.ro

Pe IArena.ro de exemplu, poți găsi adidași pentru alergare ușoară cum sunt aceștia Mariya Black. Sunt din material textil, eu personal îi ador pentru că piciorul este mult mai aerisit și sunt extrem de comozi. Dacă nu știai, adidașii pentru alergare se aleg după anumite criterii:

  • suprafața de alergare – poate fi astfalt sau drumuri de munte nepavate, parcuri. Iar aici, bineînțeles că nu poți alerga cu adidasii de alergare ușoare și pe munte.
  • intensitatea de alergare – pur și simplu antrenament sau ești în competiție? Două stiluri diferite, două tipuri de încălțăminte sport.

IArena.ro

“Sports serve society by providing vivid examples of excellence.”– George F. Will

Dacă îți dorești o pereche de adidași doar pentru o mică plimbare sau o sesiune de fitness, recomandarea mea de pe IArena.ro este Madinat. Ușori, comozi și cu un design foarte drăguț. De cele mai multe ori suntem tentați să cumpărăm adidași doar pentru că arată frumos, dar uităm că alegerea noastră incorectă implică și riscuri.

Ce riscuri implică o alegere incorectă:

  • crește riscul de luxaţii – ați pățit vreodată? Este dureros!
  • se accentuează durerile la talpă și de cele mai multe ori este posibilă o distorsionare a tălpii
  • crește sarcina asupra coloanei vertebrale – ceea ce duce la dureri de spate pe termen lung chiar

După cum vedeți, alegerea corectă a unor adidași nu este tocmai ușoară. Țineți cont de aceste sfaturi și cu siguranță picioarele tale îți vor mulțumi. Tu pe ce criterii îți achiziționezi adidașii? Preț, calitate sau design?

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...