Answear.ro – Inspirația ta de unde vine?

answear.ro

De ceva timp ne pierdem în detalii. Uităm să ne bucurăm de lucruri mărunte, de faptul că ne trezim dimineața sau pur și simplu de zâmbetul celui drag. Ne-am transformat în stafii ce pornesc în fiecare dimineață pe același drum: casă, job și înapoi. Suntem ca niște roboți și uităm să ne hrănim sufletul cu tot ce găsim în călătoria noastră.

O călătorie ce ar trebui să ne inspire, să ne facă mai buni și să ne dea zilnic doza de energie de care avem nevoie. Și unde am putea găsi inspirația? Este atât de greu să uiți de monotonia ta zilnică și să privești în jurul tău? Închide puțin ochii și lasă razele de soare să-ți mângâie pielea. Ascultă vocile din jurul tău și admiră natura. Privește oamenii și dăruiește-le un zâmbet. Vezi ce ușor este?

Este ușor și crede-mă, sursa ta de inspirație este peste tot. De multe ori mă opresc și admir oameni frumoși. Oameni ce emană căldură sufletească, pozitivitate și o gingășie aparte. Oameni care știu să zâmbească fără motiv și știu să îmbrace o simplă haină cu atitudine. Le admir ținutele alese cu grijă și câteodată stau și mă gândesc dacă și ei își găsesc inpirația tot de pe https://answear.ro/.

Găsesc inspirația de zi cu zi într-o ceașcă de cafea sau în briza mării. O simplă adiere de vânt, o rază de soare și o geacă de piele  https://answear.ro/h/geci-de-piele.html îmi stârnește imaginația. Mă gândesc că sunt invincibilă și că pot face imposibilul… posibil. Și de ce nu ar fi așa? Prin atitudinea potrivită, o ținută elegantă și un zâmbet la purtător putem fi noi înșine inspirația celor din jur.

Așa că, inspirația ta de unde vine? Cu ce îți alinți ochii sau cu ce îți hrănești sufletul? Uită-te în oglindă! Tu ai puterea să îți creezi propriul univers colorat și plin de vise ce se pot îndeplini. The #ANSWEAR este în tine! Găsește-ți motivația de a zâmbi și hai să arătăm celor din jur că într-o lume ce se vrea gri… există și un pic de roz.

Un roz delicat, ce inspiră la romantism, poezie și optimism. Poartă roz cu atitidine și lasă-i pe ceilalți să se inspire de la tine. De exemplu, poartă o simplă geacă de puf din categoria https://answear.ro/h/geci-de-puf.html ce poate fi admirată și de cele mai exigente gusturi, dar în același timp poate stârni curiozitatea.

Inspirația mea vine din natură și de la voi… cei care mă citiți, cei pe care îî întâlnesc în centrul de sănătate mintală unde lucrez. Cei care mă încurajează zi de zi să merg mai departe. Poveștile voastre, momentele petrecute împreună îmi dau putere și mă încarcă cu energie. O energie creativă și sincer cred că, inspirația există în fiecare om pe care îl întâlnești. Fiecare gest sau o vorbă spusă atunci când trebuie te poate inspira ca Tu să devii o inspirație pentru alții.

Și punând accent pe acest lucru, hai să acceptăm împreună o provocare. Te invit să participi și tu la concursul internațional de creație vizuală, Lifespiration, lansat recent aici: https://www.lifespirationstartshere.answear.ro/. Fiecare moment din viața ta are magia lui, așa că sunt sigură că creativitatea ta este la înălțime și  poți arăta celorlați sursa inspirației tale. Ești gata? Hai să transformăm lumea în vise colorate, cu #Answear asortate!

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...