CadouBrodat.com… cadoul perfect pentru cineva drag!

Să alegi cadoul ideal nu este o sarcină uşoară deloc, iar felul cum îl oferi este o adevărată artă! Sunt multe lucruri pe care trebuie să le ai in vedere când oferi ceva cuiva drag, desigur este foarte importantă ocazia cu care oferi acest cadou, iar eu sunt aici să te ajut cu o idee de seturi cadou personalizat util și deosebit, reprezentat de halate baie, prosoape sau, indiferent că este vorba de zi aniversară, zi onomastică, cununie, botez, casa nouă, Crăciun, Paște sau orice alt eveniment.

Atunci când oferi un cadou cuiva, acesta trebuie să fie ceva pe care îl va folosi sau îl va observa destul de des. Din acest motiv te sfatuiesc să oferi un cadou brodat personalizat pe care il va folosi mereu și care ii vor aminti de tine mereu. Am descoperit-o pe Elena, o fată fâșneață și foarte talentată care se ocupa cu brodarea manuală și digitală pe EdenYa – CadouBrodat. O ador pentru ca este foarte dedicată în ceea ce face și atunci când am avut nevoie să ii fac o surpriză soțului, Elena m-a ajutat să aleg cel mai reușit cadou de zi aniversară. Un halat de baie, alb și foarte pufos, personalizat cu monograma numelui lui și o mică inimioară … și pot să vă spun ce munca minunată face fata asta? Am studiat broderia și vă pot spune că arată bestial de profi, mai ceva ca la o fabrica de renume. Se vede că pune suflet în ceea ce face și vă sfătuiesc să o căutați atunci cand sunteți în pana de idei pentru cadouri.

La Edenya personalizarea halatelor de baie se realizează, întotdeauna prin broderie, cea mai elegantă și calitativă modalitate de personalizare. Astfel, pe lângă rolul practic și utilitatea halatului de baie, acesta va capăta și un caracter cu adevarat personal și unic. Aceste halate personalizate se pretează foarte bine pentru a fi oferite ca si6 cadouri pentru diverse ocazii, aniversari sau evenimente speciale. În plus, atunci când sunt grupate ca și set de halate personalizate, pot reprezenta cadoul ideal de nuntă/ cununie pentru miri sau nași, la aniversarea nunții sau pur si simplu un cadou de casa noua sau pentru un cuplu.

Toate cadourile brodate de la  Edenya se pot broda cu semnele zodiacale, cu monograme de 1, 2 sau 3 litere, prin care puteți crea inclusiv blazonul unei familii, sau se pot broda cu orice design din banca de designuri de broderie pe care o deține: de la diverse animăluțe sau imagini haioase pentru copii, la coroane și simboluri regale, inimioare, logo-uri și aproape orice v-ați putea dori. Astfel, puteți crea cadouri unicat și cu adevărat originale, excelente pentru un cuplu (cadouri de nunta / cununie pentru el și ea, pentru miri sau nași), cadouri de casă nouă, cadouri aniversare sau, pur și simplu, niște cadouri practice și utile, potrivite în orice ocazie.

Ai nevoie de un cadou pentru copilaș? EdenYa – CadouBrodat.com te poate ajuta cu un set format din săculeț pentru grădiniță și prosop, toate brodate după preferințe. Urmează un botez sau pur și simplu trebuie să duci un cadou special unui bebeluș? EdenYa are pentru tine seturi ce conțin paturica și body, din materiale calitative si prietenoase cu pielea bebelușului.

 

Pentru orice aniversat, oferă-i un cadou brodat! Voi ce cadou ați oferi din cele prezentate și cui? Ce mesaj ați transmite?

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...