LONCOLOR – Tu cum menții strălucirea părului roșcat?

LONCOLOR – COLORARE, INGRIJIRE, STYLING…

În momentul când mi-am dorit o schimbare radicală de look, primul gând a fost să mă fac roșcată. Asta se întâmpla acum 10 ani cred și hai să fim sinceri… roșcatele întotdeauna întorc orice privire, nu? Au ele ceva misterios, feminin și elegant în același timp. Problema părului roșcat prin vopsire este că, fiind mai pretențios decât cel blond și brunet, în timp fără o îngrijire adecvată se pierde intensitatea culorii și strălucirea devenind tern.

Am încercat cam toate nuanțele de roșcat, dar pană la urma am rămas fidelă gamei LONCOLOR EXPERT Oil Fusion o  vopsea de par roscat superbă pe care o ador. Are niște reflexe minunate și îți asigură o colorare intensă și durabilă cu 6 uleiuri naturale, fără amoniac. LONCOLOR EXPERT Oil Fusion este o combinație de 4 uleiuri, care reuneşte proprietăţile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale şi sâmburi de struguri, ale căror principal efect este cel de emoliere.

Poate te crezi o scoțiană get-beget, dar părul roșcat oricât de spectaculos pare la prima vedere, acesta necesită atenția ta în fiecare zi. Așadar, dacă îți adori podoaba capilară și vrei să îți menții culoarea roșcată cât mai mult timp reține aceste sfaturi:

 

 

  • Nu te spăla des pe cap! 

 

 

Dacă nu ai un păr gras, nu îți  mai spăla părul zilnic. Încearcă să îl speli la patru sau cinci zile, dar mare atenție la temperatura apei. Niciodată nu te spăla cu apă fierbinte, pentru că aceasta deschide cuticulele firului de păr și alungă culoarea din el. Încearcă cu apă călduță și vara, poți încerca cu apă rece.

 

 

  • Ferește-te de soare!

 

 

Mare atenție, încearcă să eviți să-ți expui părul la soare! În cazul în care intenționezi să mergi la plajă, nu uita să iei cu tine și palaria, iar dacă dorești să te bronzezi artificial la solar, o cască specială ar fi ideală. Expunerea prelungită la soare, face ca podoaba capilară să-și piardă din strălucire și devine tern, lipsit de sanatate.

 

Descoperă vopseaua de păr LONCOLOR Expert Oil Fusion

 

  • Folosește produse de calitate

 

 

Pentru a întreține părul roșcat vopsit, astfel încât să fie mereu vibrant, strălucitor și mătăsos, nu uitați de îngrijirea cu produse de calitate. Baza o constituie șampoanele, măștile și alte produse special concepute pentru părul vopsit. Datorită lor, părul dumneavoastră roșcat își păstrează nuanța vie, vibrantă și strălucirea multe săptămâni în șir. Atenție: nu folosi șampoane care conțin sulfați!

 

 

  • Protecție termică 

 

 

Căldura excesivă dăunează, de asemenea culorii, de aceea pe cât posibil ar trebui limitată folosirea plăcii, a ondulatorului, a feonului ori expunerea directă la soare timp îndelungat. În cazul în care folosești orice fel de aparate de styling, protecția termică ar trebui să fie aplicată neapărat! Iar atunci când mergi la plajă ori în cazul expunerii la soare, obligatoriu un ser cu protecție UV va proteja firul de păr.

 

LONCOLOR – The magic trick!

Indiferent dacă ești o roscata originală sau ai devenit una super curajoasă prin vopsire, părul tău va avea nevoie și de o mască plină de vitamine făcută chiar de tine acasă.

Lista ingredientelor necesare pentru masca homemade:

  • un gălbenuș de ou;
  • o lingură de ulei de ricin
  • o lingura de ulei de jojoba
  • 10 picături zeamă de lamaie
  • o linguriță de miere de albine
  • 10 picături de vitamina A uleioasa
  • 10 picături de vitamina E

Se amestecă toate ingredientele într-un bol incapator și se aplica pe parul semi umed, masând întâi scalpul la rădăcină. Se acoperă părul cu un prosop fierbinte și se lasă masca sa acționeze circa 2 ore. Se clătește apoi părul cu apa din abundență și se spală cu șampon, în mod obișnuit.

Folosește această mască de par o dată pe săptămână sau dacă ești în criză de timp introdu  masca pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki LONCOLOR Expert în rutina ta de îngrijire a părului și descoperă secretul frumuseții gheișelor. Aceasta menține intensitatea culorii si protejează eficient împotriva factorilor externi.

Per total, un păr sănătos este un par bine îngrijit! Cu toate acestea, este bine de știut și de reținut că părul vopsit roșcat este mai sensibil la lumină. Prin urmare, necesită îngrijire specifică în zilele însorite. Din cauza razelor soarelui, părul roșu se estompează relativ repede, așa că răsfățați-l din plin cu uleiuri de păr. Bineînțeles, nu uitați să aplicați spray-uri speciale pentru protecție termică.

Ingrijirea parului este esențială atunci cand alegi iti schimbi culoarea părului. De aceea te sfătuiesc să afli tot ce trebuie să știi despre vopseaua pe care o alegi și sa alegi concomitent și  produse profesionale pentru părul vopsit. Tu ce trucuri folosești pentru a prelungi intensitatea culorii părului tău și cât de des obișnuiești să il vopsești?

2 Comments

  1. Și eu folosesc atât vopseaua Loncolor cât și produse de îngrijire pt păr de la ei. Am fost vopsită roșcat foarte mulți ani cu vopseaua Loncolor, pe când nu exista cea fără amoniac, am încercat toate nuanțele lor de rosu, de la cel explosiv la cel acaju și toate îmi prindeau și rezistau foarte mult. Acum am schimbat nuanța și tipul de vopsea, însă brandul e același și sunt foarte mulțumită de rezultate.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...