Excelenta in sanatatea si frumusetea pielii! – EXCLUSIVE BEAUTY by Irina Mitea

De cele mai multe ori apelam la proceduri de infrumusetare a pielii si de tratare a diferitelor afectiuni prezente, de obicei, la nivelul tenului. Una dintre cele mai cunoscute o reprezinta acneea, de regula la adolescenti, dar si una dintre cele care atrag imperfectiuni.

Va invit sa urmatiti un interviu din cadrul Cabinetul dermato-estetic, Exclusive Beauty, coordonat de Irina Mitea, trainer si specialist dermato-estetica, CEO al academiei, cu o experienta de 8 ani de zile. Vizeaza, inca de la inceputul carierei sale, performanta in tratamentele faciale si corporale, destinate ingrijirii, tratarii si prevenirii afectiunilor medicale.

O afectiune des intalnita care este tratata cu succes in cadrul cabinetului o reprezinta acneea la adolescenti! Va prezentam printr-o serie de intrebari si raspunsuri, unul dintre cele mai cautate metode de tratamente antiacneice.

Cum abordam acneea la adolescenti?

I: Studiile demonstreaza ca peste 90 % dintre adolescenti pot avea acnee, datorita schimbarilor hormonale. Aparitia acneei contribuie la dezechilibre emotionale, afectand viata sociala si increderea in propria persoana. Atunci cand acneea este prezenta, adolescentii cred ca doar asta vad atunci cand sunt priviti de cei din jur, moment normal de vreme ce traim intr-o societate care pune pret mare pe imagine. Este important ca aceste efecte secundare ale acneei sa fie abordate intr-un mod foarte serios de catre parinti, sa pregateasca adolescentul  cu incredere in sine si sa apeleze la specialisti pentru tratare si preventie.

Cum ne dam seama daca suferim de acnee?

I: Desi prezenta primelor semne, a leziunilor de la nivelul fetei iti pot confirma aparitia acneei, diagnosticul corect este pus doar de catre medicul dermatolog.

Ce tratament pentru acnee putem efectua?

I: Tratamentul leziunilor de acnee trebuie sa urmareasca mai multe principii de baza: Consult dermatologic, rutina de ingrijire pentru acasa cu tratament topic sau sistemic si tratament adjuvant – realizarea tratamentelor locale cu produse antiacneice. Unul dintre tratamentele eficiente pe care il putem realiza in cadrul cabinetului Exclusive este – Oily Skin Treatment – destinat tenului cu probleme care vizeaza tratarea si prevenirea tenului gras, eliminarea comedoanelor, a pustulelor si cicatricilor cauzate de acnee.

Ce complicatii atrage dupa sine, acneea?

I: Cea mai importanta complicatie, o reprezinta, din pacate, cicatricile si hiperpigmentarile post inflamatorii (pete) ramase dupa tratarea acneei. Aceste semne pot fi la fel de inestetice precum pustulele prezente in acneea activa. O alta complicatie nedorita, care poate aparea este suprainfectarea leziunilor cu microorganisme patogene.

Cum prevenim reaparitia acneei dupa tratamentele efectuate in cadrul cabinetului?

I: Preventia in acnee o realizam cu produse aplicate in fiecare zi, cu un mod de ingrijire atent, cu diminuarea alimentatiei de tip fast-food, lactate, dulciuri, precum si cu o rutina corecta de mentinere a unui ten curat!

O recomandare de incheiere?

I: Nu lasati acneea sa evolueze intr un mod sever, apelati la medicii dermatologi si urmati cu strictete indicatiile acestora!

In imagini, regasiti rezultatele tratamentelor antiacneice, Oily skin Treatment, before & after.

Contact: Constanta, 0728630908

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...