Trendhim.ro – Un cadou… o poveste de suflet pentru El!

Trendhim.ro

Trendhim.ro este un scenariu ce impletește prin cuvinte simple o poveste. Suntem asaltați cu mii de idei de cadouri pentru ea… cea gingașă, suavă, perfectă. Dar pentru El? Pentru cel puternic, curajos și plin de indrăzneală și cu aventura-n sânge? Indiferent de ocazie, orice moment special din viața ta alături de el merită sărbătorit cum se cuvine. Prin cadouri ce exprimă o emoții, Trendhim.ro excelează în idei de cadouri perfecte, unice și ideale pentru a scoate orice bărbat iubit din anonimat.

Alegerea unui cadou nu este lucru tocmai ușor, așa că eu te voi ghida un pic și sper ca ideile mele să te ajute. Ține minte, în spatele unui cadou se află o poveste de suflet.

Trendhim.ro

Este aventuros și plin de adrenalină? O pereche de ochelari de soare Warren Silver este o alegere perfectă! Modelul este aviator și are un cadru de argint cu lentile verzi care sunt polarizate pentru reducerea orbirii și cu protecție completă împotriva radiațiilor UV.

Chiar dacă toţi ochelarii de soare sunt creaţi pentru a oferi protecţia necesară împotriva razelor ultraviolete, ochelarii polarizaţi asigura un plus de siguranţă. Acest lucru este posibil datorită conceptului care permite minimizarea cantităţii de lumină care trece prin lentila ochelarilor.

AVANTAJELE LENTILELOR POLARIZATE

  • vedere mult mai clară, mai ales în lumină puternică
  • contrast crescut și distorsiune minimă a culorii
  • orbire și reflexie reduse
  • oboseală redusă a ochilor

DEZANVATAJELE LENTILELOR POLARIZATE 

  • privitul la televizor, telefon etc
  • zbor
  • situații cu lumină scăzută și conducerea pe timp de noapte

Trendhim.ro

Trendhim.ro – Eleganță în cele mai mici detalii!

Sofisticat, matur și un pic pretențios? O cravată Benson boho din mătase 100%  cu un design danez deosebit poate fi un cadou elegant ales cu multă grijă. Denotă atenție la detalii și profesionalismul de care dă dovadă purtătorul.

De reținut pentru domni… alege nodul care ṭi se potriveṣte! Este important ca nodul să nu fie prea strâns sau prea mare. Cu răbdare, încercaṭi mai multe tipuri de noduri până gasiṭi unul care să vi se potrivească. Dacă aveṭi gâtul scurt ṣi gros evitaṭi să purtaṭi cravată cu nod prea mare sau prea lat. De asemenea dacă aveṭi un gât subṭire ṣi lung evitaṭi să purtați cravata cu un nod foarte mic ṣi ȋngust.

Simbol al trecerii timpului, ceasul poate fi un cadou special care exprimă multe emoții. Poate fi oferit la o zi de naștere, la aniversarea căsătoriei sau la sărbătorirea unui succes profesional. Pentru ca știm cu toții că drumul către succes este unul plin de obstacole, anevoios, ce cere timp, multă răbdare și muncă. Așa că celebrarea unui moment special pe plan profesional cu un ceas Dante Holger V1 este mai mult decât un cadou potrivit.

Așadar, orice ați alege în materie de cadouri… alegeți-le cu sufletul și inima. Gândiți-vă ce mesaj doriți să transmiteți și faceți în așa fel încât să construiți un moment magic alături de povestea despusă din spatele cadoului ales.

Până data viitoare… Trendhim with love!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...