VitaMIX Magazin Naturist – din 13 octombrie și în Constanța City Park Mall

 

Bună dragii mei! De săptămână viitoare se anunță vești bune. VitaMIX vine și în Constanța! Ce bucurie, nu? Din data de 13 octombrie, VitaMIX te așteaptă cu drag să îi treci pragul live într-o locație drăguță aflată în incinta City Mall Constanța. Și pentru ca surpriza să fie completă, aflați ca în perioada 13-15 octombrie ai – 20% reducere la coșul de cumpărături.

De ce să alegi VitaMIX?

– dacă ești adeptul unui stil de viață sănătos și îți dorești să găsești o gamă largă de produse sănătoase
– dacă adori cumpărăturile cu prețuri accesibile

În plus, personal ador să promovez branduri românești așa că VitaMIX aduce în magazinul lor produse excelente de la Hofigal, Farmec, Fares, Dacia Plant, Bunica Agafia și mulți alții. Gamele mele preferate sunt cele de la Sanovita si Zanna – au niste uleiuri esentiale bestiale. Ca sa va faceti o idee despre ce produse si categori gasiti in magazinul fizic, puteti vizita magazinul online Vitamix Magazin Naturist&Bio.

Gama de produse pe care le gasim in magazinul VitaMIX este destul de complexă si extrem de variata. Ne putem cumpăra de aici și alimente bio, dar și produse pentru îngrijirea personală. Bineinteles, curatenia zilnica cere sacrificii iar VitaMIX ne ofera solutii la produsele de uz casnic precum detergenții și produsele de igienizare bio ne vor proteja cum stiu ele mai bine sa o faca. Eu deja mi-am făcut  o mică  lista de cumpărături  care va cuprinde ceaiuri delicioase pentru iarna, uleiuri esențiale  pentru aromaterapie și relaxare,  si bineînțeles  câteva produse pentru igiena personala. Când  mă  intorc de la shopping vă  voi arata negreșit  ce mi-am luat. Deci ce ziceti?  Ne vedem la deschidere?

Îmbrățișări!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...