Ghici ce este ? Concurs !

Personalitatea unei femei poate fi citită în bijuteriile pe care le poartă. Accesoriile sunt porţi deschise către sufletul oricărei femei.Bijuteriile sunt nu doar un mijloc de înfrumuseţare, ci mai ales o modalitate de afirmare a propriei personalităţi. Modul în care ne alegem accesoriile reflectă un mod de gândire, un mod de a privi viaţa. Deseori femeile sunt clasificate în funcţie de bijuteriile pe care le poartă: femei clasice , elegante sau  femei pline de viaţă,.
Niciodată nu avem prea puține sau prea multe bijuterii.Întotdeauna găsim ceva pe placul nostru,ne atrage privirea ca un magnet și nu ne lăsăm până nu intrăm în posesia ei.Astăzi vreau să faceți cunoștință cu LuxuryGifts.ro și să vă invit la un concurs .
Echipa din spatele LuxuryGifts.ro are o experienţă de peste 20 ani în comerţul cu acele cadouri de suflet care păstrează amintirile vii şi reînvie emoţia de fiecare dată când sunt privite.
Obiectivul lor  este să își  cunoască clienţii şi să le poată oferi cadoul potrivit care să reflecte întocmai sentimentele persoanei care oferă cadoul şi personalitatea persoanei care primeşte cadoul.Dacă doriți să faceți cuiva o surpriză nu ezitați să căutați și în rafturile virtuale ale magazinului. Dar să trecem acum la concursul nostru. Pungulița din imagine ascunde o bijuterie. Poate fi o broșă , cercei ,colier sau poate un inel . Voi trebuie să ghiciți cam despre ce bijuterie ar fi vorba. Este greu?Nu? Haideți să trecem și câteva reguli de înscriere.
REGULAMENT CONCURS  :
1.  Să mă urmărești prin GFC!
2.  LIKE paginii mele de facebook Aguritza.Blog !
3.  SHARE acestui concurs pe pagina ta de facebook .ATENTIE! Share-ul sa fie public să îl pot vedea și eu.
4. Ghicește ce bijuterie ascunde punguța de cadou de la LuxuryGifs!
Pentru participare lași comentariu cu : Numele cu care mă urmărești prin GFC ,numele cu care ai dat like paginii mele de facebook , linkul de la share-ul concursului și la sfârșit ghicește cam ce crezi tu că se află în punguță.
TOATE REGULILE TREBUIE RESPECTATE!
DURATA CONCURSULUI : 25 iulie- 15 august 2013 ! Urmând ca pe 16-17 august să fac lista cu înscrierile corecte și extragem câștigătorul concursului.
Vă doresc succes tuturor! Pupicei de la Aguritza !!!

UPDATE :

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...