Rezumatul zilei de ieri….

M-am trezit pe la nouă și jumătate.Aveam multe de făcut și în criză de timp am început repede să mă pregătesc și am purces la drum un pic nervoasă. Aștept ca o mare toantă microbuzul , care întârzie mai mult decât trebuie dar într-un final ajunge. Primul popas îl fac la poștă, mi-am făcut o comandă la ScintillaSilk cu niște chestii drăguțe pe care le-am mai folosit în trecut și chiar mi-au fost de folos.Acolo surprizăăăă…Poșta e închisă.De ce?? Habar nu am.Aveau program și sânbăta până la orele 13 de obicei. Mă enervez ,pufăi ca un taur în călduri și mă duc să aștept iar microbuzul.Următoarea oprire o voi face în oraș ,mai precis la deschiderea unui cabinet de psihologie unde după spusele unora va fi veselie ,voie bună ,presă și câțiva bloggeri.Bunnn! M-am învârtit după strada unde se afla acel cabinet de mi-a venit rău și la un moment dat am vrut să fac cale întoarsă .Leșinată de căldură și după unșpe mii de întrebări pe la trecători am ajuns în sfârșit.
Mă uitam în stânga și în dreapta ,unde e tam-tam-ul ? Mă aud strigată și mai într-un colț zăresc doi colegi bloggeri constănțeni .Facem repede cunoștință ,pe Cristi Mirea îl știam de pe facebook dar pe celălat spre rușinea mea nu ,și încă de 4 ori să îmi fie rușine maximă că nu am reținut numele celuilat coleg. Din vorbele lor am înțeles că nu e cine știe ce șmecherie cu deschiderea acestui cabinet ,ei au rezistat săracii cam un sfert de oră acolo .Ne-am urat cele bune (ei erau pe picior de plecare ) și ne-am văzut fiecare de treaba lui nu înainte ca colegul de breaslă domnu”Cristi să specifice că nu arăt în realitate ca în poză.
Nah acuma nenea Cristi ,m-ai pus pe gânduri. Arăt mai bine în poză sau realitatea e copleșitoare? 😀
Nu-s miss Univers 2000…sau poate am fost într-o viață anterioară 😛 , dar cred că cei aproape 36 de anișori nici nu se văd . Nici în poză ,nici în realitate. Hehe , stați liniștiți că nu m-am simțit ofensată sau ceva de genul. Sunt o persoană sociabilă și țin la glume.
Bunn!! Acum să trecem mai departe . Am intrat și eu în curtea respectivă unde era marea deschidere. Am dat binețe când în dreapta ,când în stânga ..Nu îmi amintesc să fii răspuns careva la salut, ori am ceva probleme la urechi.Am intrat înăuntru..mese pline cu mâncare , copii alergând de colo-colo, pe dreapta o masă plină cu cărți de psihologie și alte minuni în ceva broșuri. În rest toată lumea era cu treaba lui ,nu ma îmtrebat nimeni nimic , ce e cu mine acolo ,cine sunt sau cu ce treburi . Cam aiurea ,nu?
Oricine  putea intra în acea clădire ,băga ceva la ghiozdan dacă îi era foame și putea pleca liniștit. Mă așteptam la altceva când am ajuns acolo . La fel ca și colegii mei am stat cam 15 minute și mi-am văzut de treabă. Foame nu îmi era , informații nu am avut ce să iau așa că am plecat la shopping de mărgeluțe. Mi-am mai luat câteva chestii de vreo 50 Ron și am plecat acasă. După amiază pe la orele 16 ,eu și Coco (alias Cosmin cel mic ) am plecat la plajă. Am zis că acolo o să mă relaxez ..Mi-am luat un sezlong ,asta după ce l-am căutat pe mușteriul ăla de încasează banii vreun sfert de oră.Și când am zis și eu că mă lăfăi ca o divă la soare ,hop începe circul alături .O doamnă cu patru purandei urla la ei în timp ce vorbea la telefon..vreo două ore.. a vorbit la telefon și a urlat la ăia mici încontinuu.
„……Bla ,bla,bla…dacă nu îți strângi pufuleții nu mai pupi diseară la concert!”
„……Bla,bla ,bla…treciiiiiiiii înapoi pe cearceaf ,că dau cu tine de pamânt ! Ți-am zis că nu mai ai voie în apă?”
Și plosc două-trei perechi de palme ,de a urlat ceata aia de copii de ma luat cu friguri… S-a dus naibii toată relaxarea! Hai că poate o fi mai bine săptămâna viitoare .Cum adică de ce? Păi doar în week-end sunt liberă la  dezmăț. În rest lumea lucrează ,nu ca alții…. Vă pupicesc !!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...