Cu Delaco la regizare…

Competiţia Spring Super Blog 2014 a început în forţă cu proba celor de la Delaco Fan Brânză.Sunt eu fan brânză , dar când am văzut în ce constă proba m-a cam luat cu friguri.Pe scurt ,avem un videoclip fără sonor, muzică şi alte brânzoşenii de montaj ,apoi  ni-se cere să-l examinăm pe toate părţile , să ne dăm cu părerea despre ce se întâmplă acolo şi să scriem noi scenariul clipului. Bunnnn!
Foarte simplu pentru unii , to much  stres for my brain! Credeţi-mă , pentru un începător nu este uşor să editezi de capul tău un clip sau să-ţi imaginezi un scenariu care să se potrivească .Am urmărit de unşpe mii de ori clipul  şi replay …replay…până la un moment dat când ochişorii mei căprui refuzau să mai privească brânzoşenia.Sunt eu talentată la multe altele , dar la realizarea unui scenariu nu mă pricep.De-alungul timpului , v-am arătat dragostea mea faţă de brânzeturile Delaco, prin articole brânzo-literare sau cum îi şade bine unei creatoare ca mine , prin metoda handmade-brânzo-mărgelos-aka delacos.
Nu râdeţi , că nu este uşor nici aici. Dar să revenim la oile  pardon , la brânza noastră şi să realizăm scenariul.
Mi-am imaginat o lume plină cu brânză delicioasă, o minune a delicateselor , apoi  invidia şi nedumerirea legumelor.Fiecare se întreba , cine este şi de ce este aşa de special .Urmează discuţia legumelor , iar în final , câteva sfaturi pentru adevăraţii Fan-Brânză, urmate de recomandări speciale pentru reacţii adverse .Prea scurt scenariul? Să vedem ce a ieşit…

Ce ziceţi ? Sper să vă placă şi aştept părerea voastră !
PS : Dacă nu aveţi vecină , sunaţi un prieten , o soacră , o rivală din tinereţe …ce brânza mea ,trebuie să vă învăţ eu ?
Acest articol a fost creat special pentru proba nr 1 în cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2014.
VIDEOCLIPUL INSERAT ÎN ARTICOL NU ARE CARACTER COMERCIAL ŞI A FOST REALIZAT ŞI CREAT SPECIAL PENTRU PROBA DELACO- SPRINGSUPERBLOG 2014.
MELODIA DIN FUNDAL ESTE HAPPY -PHARRELL WILLIAMS , TOATE DREPTURILE ÎI APARŢIN ACESTUIA ŞI CASEI DE PRODUCŢIE!

TEXTUL INSERAT ÎMI APARŢINE ÎN TOTALITATE !



Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...