Lupta personalităţilor-Angel or Devil-Agu?

Întotdeauna, dimineaţa când savurez o cafea fierbinte îmi vin tot felul de idei. De fapt, dacă mă gândesc mai bine sunt vise pe care mi le permit să le am cu ochii deschişi. Nu, nu sunt nebună şi cred că visele mă fac să merg mai departe. Mi-a fost pusă o întrebare destul de dificilă: „Dacă ai avea de unde să împrumuţi o sumă importantă de bani, ce dorinţe sau vise ţi-ai îndeplini?”. Greu, nu? Păi în principiu o sumă importantă de bani este cea care are multe zerouri, nu? Dorinţele şi visele, nu mi-le pot îndeplini ducându-mă la mama sau fraţi.
„Mama, tata, fraţi, bunici… am nevoie de un leu
Să-mi cumpăr un ateneu! „
Staţi liniştiţi nu îmi voi cumpăra un ateneu, deşi nu e rea ideea. Voi avea nevoie de un „credit nevoi personale” deşi eu l-aş numi credit pentru îndeplinirea mofturilor sau credit pentru satisfacerea ego-ului. Râdeţi de mine? Voi ştiţi foarte bine că sunt nebunatică şi spun lucrurilor pe nume. Ce nu ştiţi voi este că… am dublă personalitate. Nu glumesc deloc. În corpul meu are loc o luptă continuă între Devil-Agu şi Angel-Agu.
Dacă v-am băgat în ceaţă vă luminez eu imediat despre ce este vorba. Să ne imaginăm că Aguritza are o căruţă de bani, nu? Sau mai bine zis, Aguritza într-un moment din viaţa ei ajunge în faţa unui broker de la AVBS Credit. Fără prea multă vorbărie, Aguritzei i-se acordă un credit fără comisioane ascunse. Imediat, delicata noastră doamnă se află în posesia unei sume de bani. Ce face cu banii?Şi aici intervin cele două personalităţi ale Aguritzei. Lupta între cele două este crâncenă, cine va câştiga?
Angel-Agu este milostivă, de o bunătate nemaiîntâlnită:
„Cu aceşti bani vreau să ajut rudele, să fac ceva pentru cei fără adăpost şi să le aduc un pic de fericire pe chipul celor care au nevoie de ajutorul meu.”
Devil-Agu este egoistă, fără milă:
” Fată, vorbeşti prostii! Renovează-ţi casa, călătoreşte în lume, trăieşti pentru alţii?” Acum ce mă fac?Cum rămâne cu dorinţele mele? O sumă importantă de bani m-ar ajuta să îmi deschid (în sfârşit) propria afacere hand-made. Le-aş cumpăra copiilor tot ce şi-au dorit sau poate chiar îi voi îndeplini dorinţa celui mic de-a merge la DisneyLand. Cafeaua este pe sfârşite şi încă nu ştiu ce să fac. Până când lupta dintre cele două personalităţi v-a lua sfârşit mă gândesc să descarc pe telefon aplicaţia AVBS Credit
O aplicaţie disponibilă numai pentru smartphone-uri Android sau iOS care îţi permite să aplici pentru un credit direct de pe telefonul tău mobil. Descarci aplicaţia gratuit, introduci codul unic 0001 şi aplici pentru creditul mult dorit. Un consultant de la AVBS Credit te va contacta şi tot ce ţine de întocmirea dosarului tău le va face în mod gratuit, fără ca tu să umbli ameţit din uşă-n uşă cum se întâmplă la restul băncilor. Revenind la întrebarea de la începutul articolului, ce dorinţe sau vise să mi-le îndeplinesc? Să ascult de Angel-Agu şi să-mi ajut familia la un trai mai confortabil sau să fiu de acord cu Devil-Agu cea egoistă şi să-mi satisfac poftele pentru propria persoană? Voi ce aţi face?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...