Tu cum îţi alegi lenjeria de pat?

O mare parte din viaţa noastră o petrecem în dormitor, mai precis în pat, unde pentru confortul nostru şi un somn liniştit, dăm o importanţă destul de mare în momentul când ne alegem lenjeria de pat.Ţinem cont de design-ul din dormitor, de personalitatea noastră sau pur şi simplu cumpărăm ce ne place?Fiecare are dreptul la libera alegere şi orice ai face nu poţi schimba gusturile nimănui.Dacă îţi asortezi o lenjerie de pat cu mobila din dormitor, ţine cont de nuanţa mobilierului.De exemplu, dacă culoarea mobilierului este închisă atunci alege o lenjerie de pat în culori deschise, pastelate.

Dacă mobilierul dormitorului tău este de culoare deschisă atunci este de preferat să alegeţi o lenjerie de pat în culori închise, cu imprimeuri sau cele 3D. 

Mie îmi plac cele cu imprimeuri florale. Mă simt parcă aş dormi într-o grădină cu flori şi dacă îţi pui mintea, pun pariu că în subconştientul meu am simţit şi mirosul florilor parfumate.Nu există dubiu că cele mai bune lenjerii de pat sunt cele din bumbac 100%. Sunt plăcute la atingere, se întreţin foarte uşor( mai ales la călcat) şi cel mai important lucru este că lasă pielea să respire.

O lenjerie de pat de bună calitate va arăta foarte bine şi după 1 an de zile, chiar dacă a fost spălată de cel puţin 100 de ori. Culorile rămân vii, materialul nu se subţiază.Profită de zecile de modele şi culori, nu-ţi fie teamă să-i dai un pic de farmec dormitorului tău.Pentru un somn liniştit alege calitatea produselor şi nu preţul lor. Dacă eşti îndrăzneaţă, nu te sfii să alegi o lenjerie de pat de culoare roşie.

Culoarea roşie emană căldură în serile răcoroase, stârneşte pasiunea şi te asigur că va schimba aspectul camerei tale de dormit.Dacă eşti romantică optează pentru culoarea violet, iar dacă preferi stilul mai mult sau mai puţin gotic, nu te sfii să alegi o lenjerie de pat de culoare neagră.

Mă întreb, voi pe ce criterii vă alegeţi lenjeria de pat? Preferaţi să cumpăraţi lenjerii de calitate sau cumpăraţi indiferent de calitatea lor şi preţ?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...