Mărgele şi accesorii pentru bijuterii unicat

Pasiunea pentru mărgelit m-a corupt încă de acum doi ani de zile când îmi doream să descopăr în mine talente neştiute şi pentru că sunt o persoană ambiţioasă am încercat să descopăr tainele acestui hobby. Când îmi doresc un moment de relaxare totală mă apuc să creez ceva frumos pentru mine, pentru cineva drag sau pur şi simplu să-mi perfecţionez tehnica. Nu este deloc uşor să începi de unul singur să înveţi tehnici „ciudate,  dar ce iese din mânuţele astea două mă surprinde şi pe mine. Cum a început totul? Cum este şi normal, pentru început aveam nevoie de materie primă, nu? M-am documentat serios şi am aflat că am nevoie de tot felul de cleşti necesari în realizarea de bijuterii handmade, accesorii metalice, sârmă sau gută şi bineînţeles mărgele din toate gamele posibile : perle, toho, mărgele de nisip, pandative şi multe altele.

Sunt o persoană care nu prea are timp să cutreiere magazinele fizice în lung şi lat, aşa că primul pas  pentru a-mi procura cele necesare fost să deschid laptop-ul, am tastat pe Google „mărgele online” şi „accesorii bijuterii” apoi  am început cumpărăturile. Printre căutări pe rafturile virtuale, m-am îndrăgostit de „Bijuterii din Mărgele„. Un magazin online foarte drăguţ, unde am putut găsi exact ce îmi doresc pentru crearea primelor bijuterii handmade. Îmi plac perlele de calitate, aşa că au fost printre primele alese de mine. Sunt excelente şi reflectă multă eleganţă chiar şi într-o simplă pereche de cercei.

Îmi doresc ca în fiecare creaţie să se vadă semnătura mea, pasiunea pentru frumos şi dragostea cu care le-am creat pe fiecare. Sunt pretenţioasă şi pentru câteva din piesele unicat pe care le voi crea am ales să lucrez cu pietre semipreţioase. Deja am câteva idei pentru nişte coliere statement.

Din aceste mărgele cloisonne m-am gândit să-mi pun mintea la contribuţie, să le combin pentru a crea nişte brăţări. Sunt deosebit de frumoase, elegante şi potrivite pentru a fi purtate la evenimente fastuoase. Foarte uşor de realizat, iar produsul finit este plăcut ochiului şi credeţi-mă când vă spun un lucru : dacă faceţi un cadou celor dragi vouă, un colier, o brăţară sau o simplă pereche de cercei făcuţi din mânuţele voastre, aţi dat lovitura. Veţi fi apreciat pentru munca depusă iar piesa unică în felul ei, va fi admirată de toată lumea.

Dacă încă nu v-aţi hotărât să încercaţi tainele mărgelitului, vă invit să faceţi o vizită magazinului online „Bijuterii din mărgele” unde veţi putea găsi câteva bijuterii lucrate manual, deosebit de frumoase şi pentru că suntem în apropierea sărbătorilor de iarnă, este un motiv în plus să le oferiţi celor dragi sufletului, bijuterii unicat, create cu răbdare, dragoste şi pasiune pentru frumos.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...