Chic Elite – Simplitate şi eleganţă la superlativ

Ce înseamnă eleganţa pentru o femeie? Multe doamne şi domnişoare confundă eleganţa cu snobismul. Unele femei cred că eleganţa înseamnă : cea mai scumpă rochie, pantofi excentrici, machiaj strident. Pentru alţii, eleganţa înseamnă să ieşi cât mai mult în evidenţă. Poate sunt de modă veche, dar consider că aceste lucruri nu au nici o legătură cu eleganţa în sine. Eleganţa înseamnă să ştii să te îmbraci cu gust ( nu neapărat cu brandurile cele mai faimoase sau cele mai scumpe), să ştii cum să vorbeşti şi când să o faci. Eleganţa înseamnă atitudine, rafinament, graţie. Eleganţa este un concept care este confundat de cele mai multe cu luxul. Nimic mai fals după părerea mea, eleganţa impune respect fără prea multe eforturi, prin simplitate şi o personalitate puternică fără a ieşi din tiparele normalităţii. 

O femeie este elegantă chiar şi atunci când are părul răvăşit, dar atitudinea şi frumuseţea interioară pe care o emană o ajută să se facă plăcută de cei din jurul ei. De când sunt blogger m-am tot lovit de unele situaţii în care am fost invitată la tot felul de evenimente şi bineînţeles, marea tragedie a oricărei femei „cu ce şi cum mă îmbrac?”. Nu poţi să apari la un eveniment de caritate într-o rochie sclipitoare de nuntă şi cu „sarmale” în cap, nu? Atunci când mi-am făcut apariţia în „public” am încercat să nu ies prea mult în evidenţă, să fiu pur şi simplu „Eu” fără accesorii inutile doar de dragul trandului şi că „aşa e la modă”. Eleganţa vine din interiorul tău, din gesturile şi manierele tale în public. Degeaba eşti îmbrăcată în haine de ultimul răcnet şi parfumată, dacă tu te porţi cu cei din jur de parcă ei ar fi vinovaţi de „nefericirea” ta. 
Pentru că sunt o persoană ambiţioasă şi îmi place să învăţ cât mai multe lucruri, niciodată nu am refuzat un ajutor din partea nimănui. Un simplu sfat te poate ajuta în viaţă atunci când nici nu te aştepţi şi câteodată chiar ai nevoie de ajutor, în ce priveşte stilul vestimentar pe care vrei să îl adopţi în unele situaţii fără să cazi în extrama ridicolului. Pentru a putea reuşi este nevoie de multă ambiţie, răbdare şi să accepţi ajutorul celorlalţi. Pentru acest lucru există prieteni, familie şi de ce nu, persoane cu experienţă în domeniu din diferitele cercuri sociale în care te poţi integra, fără să fii judecat de nimeni. 
Nimeni nu se naşte învăţat, dragii mei. Când nu ştiu, întreb şi aflu răspunsuri. Caut ajutor până-n pânzele albe şi nu mă las bătută. De curând am aflat de comunitatea Chic-Elite, o platformă de mentorat pentru femei unde se oferă sprijin pentru proiectele personale sau profesionale. Se doreşte  a fi un loc unde să poţi interacţiona social, poţi să înveţi lucruri noi, să dezvolţi idei cu ajutorul specialiştilor în domeniu şi mai ales, să oferi ajutor pe baza experienţelor tale, indiferent dacă acestea au fost plăcute sau mai puţin plăcute. Dacă ai întrebări la care nu ai găsit răspunsuri până acum, această comunitate interactivă te poate ajuta în absolut toate problemele tale. 

Că tot veni vorba de probleme, am şi eu una. Ca de obicei, în următoarea perioadă sunt invitată la câteva evenimente şi mi-aş dori să schimb ceva în vestimentaţia mea. Pentru că nu sunt expertă, am apelat la unul din mentorii platformei Chic Elite şi mi-a recomandat să fac o mică vizită la casa de modă Ellis. Brandul Ellis, cu o experienţă de peste 20 de ani de carieră în modă este cu siguranţă un nume de referinţă ce impune respect prin eleganţa pieselor de vestimentaţie create. Fie că eşti o femeie de carieră sau o femeie simplă care-şi cunoaşte adevărata valoare, brandul Ellis şi comunitatea Chic Elite te poate ajuta să ieşi în evidenţă fără prea mult efort, prin pasiunea lor pentru frumos şi simplitate. Este foarte important ca tu să te simţi bine în pielea ta, indiferent de situaţie şi mai ales, să păstrezi un echilibru între vestimentaţia pe care o porţi şi naturaleţea sufletului tău. Dacă ai vreun dubiu sau pur şi simplu ai nevoie de ajutor în dezvoltarea ta personală ca femeie, Chic Elite este soluţia pentru o „aventură” de succes în orice moment al vieţii tale. Îndrăzneşte, cere ajutor şi contribuie la dezvoltarea unei comunităţi vii, unde părerea ta contează şi rolul tău este important pentru ceilalţi membri. 

Acest articol participă la proba nr 12 din caddrul competiţiei SuperBlog 2015. 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...