Constanţa – Tehnici de autoapărare pentru femei

Nu demult, exista o idee preconcepută : femeile care practică artele marţiale sau orice altceva asemănător îşi pierd din senzualitate, graţie ş.a.m.d. Sunt curioasă dacă şi voi credeţi acelaşi lucru şi vă invit să participaţi la câteva lecţii de autoapărare special pentru voi doamnelor şi domnişoarelor. 
Takeda Dojo organizează începand cu luna ianuarie cursuri de tehnici de autoapărare pentru femei.
„Cursul de autoapărare nu te îndeamnă către luptă, ci către un stil de viaţă sănătos, educaţie, siguranţă şi stabilitate emoţională şi psihică mai puternică. Nu învăţăm să devenim agresori, ci învăţăm să ne apărăm pe noi şi pe ceilalţi. Primele lucruri pe care le voi preda vor fi şcoala căderii, poziţia potrivită pe care trebuie să o aibă în momentul în care fac diverse mişcări, atitudinea, care este foarte importantă în momentul atacului. Vom mai învăţa procedee, atacurile pe prize şi blocaje, Vom învăţa psihologia, atitudinea faţă de cel care agresează, dar şi atitudinea agresorului. Vom învăţa tipul agresorului, profesionist sau amator, şi va trebui să ştim să îi tratăm pe fiecare. Le voi explica cursanţilor ce înseamnă legitimă apărare, conform articolului 44 din Codul Penal” (sensei Dan Mancas)
Program: în fiecare marţi de la 18.30 la 20.00.
Vă asteptam la curs alături de sensei Dan Mancas (3 dan) cu o experienţă de peste 30 de ani. Sala de curs (Takeda Dojo) se situează pe str. Sarmisegetuza nr. 8 (in apropierea Salii Sporturilor), iar pentru mai multe informaţii sunati la 0725783868.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...