The Donut Library – Început de săptămână delicios cu aromă de gogoşi

[huge_it_share]13419206_132920880464064_818443209882060842_n

Luni am fost invitată de către un coleg( Joie Negru)  din blogosfera constănţeană la o gustare de gogoşi şi cafea bună. Nu la el acasă(nu cred că ştie să facă gogoşi…dacă greşesc, admir talentul), ci într-o locaţie drăguţă din Constanţa situată pe bulevardul Tomis nr 97. The Donut Library şi-a deschis porţile de foarte puţină vreme şi se bucură de un real succes în rândul constănţenilor. Cu ce ne întâmpină The Donut Library? Bineînţeles, gogoşi delicioase cu glazură de tot felul în stil american(cum am văzut prin filmele poliţiste) şi cafea, ceai, sucuri pentru toate gusturile. În plus, ca relaxare bineînţeles, poţi citi o carte cât timp savurezi delicioasele produse. Un concept destul de interesant aş putea să zic şi cred că este singura locaţie din Constanţa care oferă acest mixt perfect.

„Cafeaua îţi ajunge în stomac, şi imediat are loc o tresărire generală. Ideile încep să se curgă asemenea batalioanelor pe câmpul de luptă şi începe bătălia. Amintirile vin în galop, în bătaia vântului. Cafeaua ţi-e aliat şi brusc, scrisul încetează să mai fie o luptă.” (Honore de Balzac)

13892223_171604166595735_2203612799631714612_n

 

Câtă dreptate are, nu? Una peste alta, întâlnirea de luni a fost una de succes. Invitaţia a fost onorată şi de Radu, Mămica Mariei şi Iamntz care a venit însoţit de fetiţa lui. Am degustat o gogoaşă numită sugestiv Summer Pop umplută cu cremă de vanilie din belşug şi o crustă crocantă. Absolut divină! Curcubeu în cerul gurii! Pe lângă „delicioşenie” mi-am comandat un Latte MARE… mi-a ajuns vreo 3 ore. Bun rău!

14315654_1240163659369429_1555623641_o

Am zăbovit vreo oră prin locaţia amintită. Am discutat câte un pic despre blogosferă în general, iar Joie a făcut poze. Ora de relaxare a fost binevenită şi m-a încărcat cu o energie pozitivă pentru întreaga zi. Dacă sunteţi prin Constanţa, nu ezitaţi să le treceţi pragul. Chiar dacă sunteţi la dietă! The Donut Library te aşteaptă  în fiecare zi  între orele 10-21 să testaţi  noile creme ce îndulcesc fabuloasele donuts.  Merită să gustaţi din toate bunătăţile pe care le fac ei acolo şi fiecare vizită se va transforma într-o experienţă unică.

5 Comments

  1. Ce dietă, fatăăăăă!

    Văd marea, vad loc fain și ma-ndop. Fericire absoluta, acum mai trebuie sa gasesc ziua libera de pornit la mare. Ma bucur tare. Luana e diafană, nu? Si Radu? Radu e serios sau hâtru? Iar ție ți-a crescut părul?, tot nu mă obișnuiesc cu tine tunsă, deși te prinde de minune!

    • Asa am zis si eu, draga mea! Screw diet! 🙂 🙂 Luana e delicios de delicata. A fost prima noastra vedere face to face! Radu este un om exceptional chiar daca pare mai serios 🙂
      Nici eu nu ma obisnuiesc cu mine tunsa, dar a mai crescut putin 🙂 Incep sa regret pasul facut! Pup de nu te vezi!

  2. Hai măăăă! ❤ Cum să vorbiţi atât de delicios de frumos despre mine? Cum? ❤❤❤
    Adriana, te aştept la Constanţa! Să nu care cumva să nu dai un semn cand ajungi. Am o îmbrăţişare de dat… una strânsă şi caldă!
    Va pup, fete frumoase! :*

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...