Un 2017 cu de toate, cu umor şi sănătate!

aguritza

„Anul nou ne aduce bucurie şi o nouă şansă de a ne schimba viaţă.” – Oprah Winfrey

La mulţi ani, dragii mei! Mi-aş dorit să vă sorcovesc, dar nu sunt atât de beată ca să-mi aduc aminte de niscaiva versuri şi nici atât de trează ca să pot improviza. Sau era invers? Nu mai contează! Băi, pentru prima dată (după ceva ani) nu am mai „pişat” ochii în noapte dintre ani. De ce făceam asta? De emoţie, de chichi, nu ştiu. Aşa mă apuca. Ieri mi-am impus să schimb regulamentul. Soro, lasă naibii smiorcăiala că strici bunătate de machiaj şi zâmbeşte. De aia ai avut ani de cacao cu lapte, de aia nu ţi-o mers cum ai vrut.

Băi, nu am plâns. Am privit cerul şi am zâmbit. Mi-am pus o dorinţă. De fapt mai multe pentru că încă eram coerentă, iar şampania încă nu-şi făcuse efectul. Anul 2017 va fi deosebit. Voi schimba prefixul în toamnă, iar până atunci am de gând să fac tot felul de chestii noi. Adică lucruri pe care le visam de mult, dar din varii motive nu am îndrăznit să le fac.

pexels-photo-208931

1.Dance like nobody… care 

Upss! Nu e tocmai poza potrivită, dar e funny! Anul ăsta vreau să învăţ un dans nou. Nu la bară, deşi dacă mă chinui oleacă poate iese ceva. Mi-ar place să învăţ să dansez tango sau vals vienez exact ca dansatorii sportivi. Uite aşa se mai lipeşte niscaiva graţie de mine.

 2. Învinge teama 

Un alt obiectiv pe 2017 e să învăţ să înot. De 10 ani mă tot laud că o voi face! Îmi este frică de mor, iar bloggerul curajos din mine îmi face semne că-mi sparge nasul dacă mai fac figuri. Deci, întotdeauna să-ţi asculţi vocea din cap! Mă rog… nu şi atunci când sunteţi pe medicaţie psihiatrică. Ah, şi mi-aş mai dori nişte ore de echitaţie. Mă şi văd în nişte poze de pus în ramă, mai ceva ca Pamela Ewing.

cairn-fog-mystical-background-158607

3. Călătoria te învață că indiferent cât de multe cunoști, este mereu mai mult de învățat – The Cultureur.

Un alt obiectiv pe 2017 este să călătoresc prin ţară. Să văd mai mult din ţărişoara asta frumoasă şi să-i cunosc oamenii minunaţi. Măcar acum când încă pot să-mi mişc „ambalajul” de colo colo şi încă am puterea să mă caţăr prin copaci, dealuri, stele…

Poate nu voi avea posibilitatea să călătoresc atât cât mi-aş dori, dar în 2017 mi-aş dori măcar să pun piciorul în trei locaţii în care nu am fost niciodată. Prima locaţie ar fi Sibiu. Apoi Delta Dunării ( huoooo, ruşine Aguritzo… ai trăit degeaba) şi Castelul Peleş.

pexels-photo-30855

Acestea sunt doar primele obiective din lista destul de lungă a anului 2017. Acestea fiind spune declar deschisă lista de donaţii pentru a-mi îndeplini dorinţele. Nu râdeţi! Aruncaţi cu pixuri, agende, bani de drum, cazare şi aparat foto profesional… că şi bloggerii trebuie să trăiască bine, nu? Glumesc! Ba nu! Nu glumesc, chiar vreau tot ce am enumerat mai sus… cred că mai bine îmi caut încă două joburi. Hai să aveţi un an cât mai luminos, cu multe bucurii şi sănătate! Vă îmbrăţişez cu drag şi vă mulţumesc de pe acum că-mi sunteţi alături!

8 Comments

  1. Mult succes in ceea ce ti-a propus. Castelul Peles nici eu nu l-am vazut, dar ai dreptate, sunt atat de multe locuri frumoase in tara noastra incat cred ca nici intr-o viata nu le poti vedea pe toate.

  2. Pixu si agenda ti le trimit eu, dar unde? sa imi dai adresa. Daca ajung la cracile copacului cu bani iti arunc si tie o craca.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...