Vă este dor de copilărie? – Atelier de împâslit zâne (Constanța)

Fantezia, imaginaţia şi creativitatea dau şarm existenţei. – Dominique Loreau

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din Constanța pe 27 mai la un nou atelier din seria Mame Meseriașe, în cadrul căruia pot explora o nouă îndeletnicire și porni pe un minunat drum profesional – atelierul de împâslit zâne din lână netoarsă. Atelierul va fi susținut de Olivia Grigore și se va desfășura între 10:00 – 12:00 00 la sediul Helen Doron English Constanța Sud, str. Ștefan cel Mare nr. 128A.

Costul atelierului este de 50 lei și include toate materialele și instrumentele folosite, iar fiecare participant își va lua zâna împâslită acasă. Separat, se pot achiziționa și kituri de lucru pregătite de Crina Manolescu. Înscrierile se fac la olivia.grigore@wahm.ro și sunt necesare minim 10 înscrieri pentru desfășurarea atelierului.

Vom împâsli zâne într-o joaca fantastică printre culori și materiale prietenoase!

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

2 Comments

  1. Ce idee interesanta!Si da, imi este dor de copilarie si ma bucur de fiecare moment cu fetita mea, traind alaturi de ea bucuriile de zi cu zi! 🙂

    • Iti doresc multe momente unice alaturi de copila ta, draga mea! Pretuieste-le, aduna-le in suflet si bucura-te de unicitatea lor! Te imbratisez cu drag!
      PS: Multumesc pt vizita in casuta mea!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...