#staiacasa si exploreaza lumea prin intermediul fototapetului „Harta lumii”

Intreaga perioada de pandemie a fost sub sloganul #staiacasa, dupa cum prea bine stim. Acesta este de fapt un indemn la auto-izolare pe care l-am adoptat mai toti.

Situatia de urgenta in care s-a aflat Romania a dus la adoptarea unor masuri si restrictii care au afectat doate domeniile. Este vorba aici si de domeniul turismului, care a fost poate printre cele mai afectate. Hotelurile, restaurantele s-au inchis. Zborurile au fost anulate. In acest fel, calatoriile nu au mai fost posibile.

Aceste masuri si restrictii i-au afectat deopotriva si pe cei ce obisnuiau sa faca unele calatorii de afaceri, dar si pe cei pasionati de calatorii si o faceau din pura placere.

Daca nu poti merge sa vezi lumea, adu lumea in casa ori biroul tau!

In cazul in care tanjesti dupa calatoriile pe care le faceai inainte de pandemie sau pur si simplu daca iti doresti sa iti planifici din timp urmatoarele obiective pe care sa le vizitezi, magazinul online Deco Perete iti vine in ajutor cu un fototapet harta lumii.

Mai intai de toate sa stabilim ce este un fototapet! Acesta reprezinta o imagine detaliata care poate fi aplicata pe orice perete drept si fara denivelari, cu ajutorul unui adeziv special.

Vorbind strict despre fototapetul Harta Lumii, acesta se incadreaza perfect intr-un stil de decor contemporan. Asadar, daca iubesti calatoriile si doresti sa le aduci mai aproape de tine, monteaza pe unul din peretii din living acest fototapet. Va fi de un real efect si va schimba total aspectul incaperii.

Ai nevoie doar de un perete drept, in fata caruia sa nu ai alte obiecte ce ar putea ascunde parti din fototapet. Este foarte usor de montat si acest lucru il poti face chiar tu! Ai adezivul special inclus in pachet. Fototapetul Harta Lumii este realizat pe suport hartie si este compus din 4 parti, tocmai pentru a fi montat mai usor.

Exploreaza harta lumii cu toate oceanele si continentele, tarile cu principalele orase si fluviile cu ajutorul acestui fototapet. Montat in living, cu siguranta va deveni un centru de interes pentru toti cei ce iti calca pragul casei.

Cine s-ar fi gandit la o renovare pe timp de pandemie? Si totusi, la cat de simplu si rapid este sa o faci cu un fototapet, parca nici nu iti mai vine sa mai stai pe ganduri!

Magazinul online Deco Perete dispune de o colectie impresionanta de fototapete dintre care poti alege. Teme diverse pe care ti le pune la dispozitie abia asteapta sa fie descoperite accesand site-ul oficial al magazinului.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...