Călătorește în siguranță prin București – închiriază o mașină!

Lucrurile nu sunt cele mai roz în București în momentul de față. Cu toate acestea, omenirea nu ar trebui să bată pasul pe loc. Atât timp cât sunt respectate normele de distanțare socială și igienă personală, activitățile nu ar trebui întrerupte și oricum ar fi nu prea pot fi întrerupte.

Fie că vii în București în interes de afaceri, vrei să descoperi capitala, ești turist din România sau din oricare alt colț al lumii, pune sănătatea ta pe primul loc. Autoritățile ne recomandă să respectăm pe cât mai mult posibil distanțarea socială. De unde să începi? Ei bine, începe cu transportul, căci știi prea bine cât de aglomerate sunt mijloacele de transport în comun din capitală.

FMN Rent îți pune la dispoziție o flotă auto diverisificată!

În aceste timpuri greu încercate, serviciile de rent a car sunt o salvare. FMN Rent, cu site-ul oficial fmnrent.ro, este firmă ce oferă astfel de servicii în București. Ei îți pot oferi o mașină dotată complet la orice oră din zi și din noapte pentru ca tu să te simți în siguranță din toate punctele de vedere.

Să știi că mașina mult dorită îți poate fi predată chiar la aeroport. Echipa FMN Rent oferă serviciul de închiriere de mașini în Otopeni de care îți recomand să profiți. Gândește-te ca este minim deranjul tău şi confortul unul maxim. Ajungi în aeroport, iar o mașină ultradotată este deja pregătită pentru tine. În acest fel, nu mai intri în contact cu aglomerația din mijloacele de transport în comun – folosești mașina pentru a te deplasa oriunde.

Caută disponibilitatea mașinilor direct în cadrul site-ului oficial!

FMN Rent s-a gândit la tot pentru ca tu să dispui de confort chiar de la prima dorință de colaborare. Mai exact, poți verifica de unul singur disponibilitatea mașinilor în cadrul site-ului oficial. Trebuie doar să alegi locația din care vrei să intri în posesia mașinii, locația de returnare a acesteia, data ridicării și bineînțeles data returnării.

Încă ceva: fie optezi pentru rent a car Otopeni cu șofer, fie fără – tu alegi ce e mai bine pentru tine. Dacă ești turist în București și vrei să vizitezi atracțiile turistice, atunci trebuie să știi cei de la FMN Rent colaborează și cu ghizi turistici extrem de bine pregătiți.

Poți lua legătura cu echipa FMN Rent prin intermediul site-ului oficial sau prin apel telefonic la 0742 923 150. De asemenea, te poți prezenta direct la sediul lor aflat pe Calea Bucureștilor 291, Otopeni.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...