Decathlon – Sport la tine acasă cu articole fitness îndrăznețe…

articole fitness

După sărbători ardem caloriile și la Decathlon găsesc articole fitness ce mă vor ajuta să-mi îndeplinesc țelul. Provocarea este lansată, iar eu încerc să mă organizez cât mai bine cu putință și să îmi achiziționez strictul necesar. Este greu? Nu! Ambiția nu îmi lipsește și chiar dacă suntem în pandemie, dacă puțină mișcare nu strică niciodată. Să faci sport la tine acasă poate fi distractiv, mai ales dacă îți creezi propriu spațiu de adrenalină.

Pune-ți un zâmbet pe față, dă drumul la muzică și hai să ne luam cele necesare. Pe lângă echipamentul sportiv necesar, primul lucru din coșul de cumpărături este un stepper MS500 roz. Ce dacă am 40+? Culoarea roz îmi provoacă bună dispoziție și antrenamentele zilnice vor fi ca o joacă de copii.

articole fitness

Stepperul este un aparat de fitness excelent care iti asigură un antrenament cardio eficient, fară riscuri de leziuni la nivelul genunchilor, șoldurilor sau gleznelor. Antrenamentul pe stepper este mult mai dificil de făcut decât o simplă ședință de aerobic. Și totuși se încadrează perfect în categoria de articole fitness ce îți vor modela corpul si va arde caloriile fără probleme. Cu minim 30 minute petrecute pe stepper, vei arde în jur de 250-300 calorii, deci este foarte eficient pentru slăbit.

Articole fitness – Sport acasă? Da!

articole fitness

Contrar opiniilor, boxul este pentru toată lumea. Ce dacă sunt femeie? Îmi iau manuși de box roșii OutShock! Cu o încălzire obligatorie și multă forță, cu mănușile de box poți face un antrenament ce îți va lucra întreg corpul. Vei arde multe calorii și în plus, te vei elibera de stres. Dacă ești începătoare, este important să folosești bangaje speciale din pânza pentru protecția suplimentară a degetelor înainte de a purta mănușile. Nu ești nici Hercule și nici Xena, deci protejează-te pentru a nu suferi mai târziu.

Beneficiile antrenamentului la sacul de box sunt numeroase, dar principalele sunt: tonificarea și dezvoltarea musculaturii, creșterea capacității de concentrare și în plus, scapi de kilogramele în plus. Nu ai nevoie de echipamente costisitoare pentru un antrenament rapid și eficace, iar sportul acasă poate fi un mod plăcut de ați petrece timpul liber.

Nu uita să te hidratezi și să încerci pe cât posibil să reduci cantitățile de zahăr, făinoase sau băuturi carbogazoase. Ținând cont de acest aspect, vom arde caloriile mult mai repede și ne vom modela corpul într-un mod armonios. Așadar… articole fitness de la Decathlon, un zâmbet, ambiție și muzică! Acesta e secretul tău împotriva kilogramelor în plus? Ce zici, scăpăm de ele? Te provoc…

2 Comments

  1. Având în vedere faptul că în ultima perioadă am cam pus pe mine vreo două kg și s-a așezat fix unde au vrut ele,as cam avea nevoie de un aparat pentru a face mișcare

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...