Celulita… o problemă?

Există numeroase proceduri și tratamente pentru a ameliora efectele vizuale ale celulitei. Unii vor sa apeleze la remediile interne și totusi, poți face adevărate miracole cu pielea adoptând metode externe de netezire.

„Corpul meu este atât de important pentru mine …fața mea, brațele mele, picioarele mele, mâinile mele. Folosesc orice pot pentru ele.”
Monica Bellucci

Cafeaua

Conținutul crescut în antioxidanți are puterea de a crește circulația sângelui și a contribui la îndepărtarea celulitei. Tot ce trebuie să faci este să macini 3-4 lingurițe de cafea și sa le freci de piele înainte de a face baie. Masează pielea cu mișcări circulare timp de 2-3 minute, apoi îndepărtează produsul cu apa rece pentru a asigura fermitatea pielii.

Ulei de migdale

Tot ce trebuie să faci este să amesteci 30 de picături de ulei de migdale cu ulei de măsline, apoi aplică delicat pe zona dorită și masează pielea timp de 10 minute. Acoperă pielea cu un prosop si lasă-l acolo timp de 20 de minute. După ce timpul a trecut la  final, clătește bine de ulei cu multă apă călduță.
Ulei esential
Uleiurile esențiale sunt folosite drept remedii puternice împotriva tuturor problemelor pielii. Celulita nu face excepție când vine vorba de efectul magic al uleiului de rozmarin. Pentru a obține efectul dorit, tot ce trebuie să faci este să amesteci 30 de picături de ulei esențial cu o cantitate egala de ulei de măsline într-un bol. Apoi  aplică-l pe pielea curată, începând să masezi timp de 5-10 minute. Acoperă toate zonele afectate cu acest remediu, apoi îndepărtează-l cu apă călduță.

Lămâie și miere

Dacă te lupti cu celulita, atunci acest remediu este foarte util. Pentru a scăpa treptat de celulită, amestecă sucul extras din jumătate de lămâie, 6 lingurițe de miere si 2 lingurițe de sare într-un bol. Pe lângă faptul că îți vei îmbunătăți circulația sângelui, vei observa efecte vizibile asupra pielii. Aplică-l pe piele și acoperă zona cu un prosop curat timp de 15-20 minute. Îndepărtează amestecul cu apă călduță din abundență. Aplica acest tratament  de 2 ori pe săptămână.
Nu uita să faci sport cel puțin de 2 ori pe săptămână sau măcar acordă-ți timp de jumătate de oră zilnic pentru câteva exerciții fizice. Efectele for fi vizibile!

7 Comments

  1. De cafea stiam si folosesc zatul de cafea cam o data pe saptamana, insa ma enerveaza mizeria care ramane in cada. Cada se transforma intr-o imensa ceasca de cafea 🙂

  2. Foarte bune sfaturi mai ales ca le putem pune in practica in intimitatea casei noastre.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...