S.O.S..vreau să slăbesc!

Ai probleme cu menținerea siluetei? Te cred draga mea, cred că fiecare dintre noi avem aceeași problemă mai ales cu trecerea timpului devine o adevărată piedică.Ai încercat orice pentru a reveni la o greutate ideală? Diete, ceaiuri, înfometare.. le-ai încercat pe toate draga mea și toate poate fără un succes pe termen lung. Și eu pot să spun că am această problemă și aș vrea să îți împărtășesc un mic secret care l-am descoperit cu ceva timp în urmă.Ai auzit de Slim Duo Forte? Acest program este o noutate pe piață, au un nou concept care nu se aseamănă cu nici o altă dietă cunoscută iar dacă urmezi instrucțiunile Slim Duo Forte garantează pierderea în greutate pană la 3-7kg în cel mult 3 săptămâni.

Conceptul Slim Duo Forte este format din:
* produsul de slăbit (pastile de zi și pastile pentru noapte)
*determinarea tipului de metabolism, făcut printr-un sistem automatizat care analizează cinci elemente cheie în procesul de slăbire.
Pentru cele mai bune rezultate, în luptă cu kilogramele în exces, împreună cu suplimentul de slăbit se oferă gratuit determinarea tipului de metabolism al fiecăruia. Acest program se desfășoară pe o perioadă de 3 luni și constă în următoarele:
*completarea chestionarului de evaluare.
*determinarea tipului de metabolism pe baza analizei chestionarului de evaluare
*sfaturile personalizate ale specialiștilor, în funcție de tipul de metabolism, prin elaborarea unui program personalizat de DEZINTOXICARE, SLĂBIRE şi REECHILIBRARE a organismului, pentru minim 3 luni.
*asistență și susținere din partea consultanților pe toată durata programului și în perioada următoare.
Vorbeam mai devreme de procesul de slăbire care conține două feluri de capsule: cea de zi și cea de noapte. Fiecare din ele conțin ingrediente care ajută în procesul de slăbire. Capsula de zi (se ia dimineața) și conține:
*alcachofa/anginare: ajută la reglarea nivelului de colesterol, antioxidantă, detoxifiantă iar prin efectul său diuretic este foarte util în afecțiuni renale
*acai: reduce pofta de mâncare, are un puternic efect antioxidant, încetinind efectul de îmbătrânire și procesele inflamatorii.
*ceai verde: este un tonic general excepțional și menţine starea de bine a organismului.
*garcinia cambogia: are rol important în activarea şi reglarea metabolismului, contribuie la instalarea efectului de sațietate.
*acerola: ajută la o bună funcţionare a sistemului nervos şi muscular prin aportul însemnat de vitamine, fier, calciu, fosfor, magneziu şi proteine.
*portocal amar și lamai verde: acţionează la nivel celular ducând la topirea ţesutului adipos, reduce pofta de mâncare şi este ideal, atât în programele de slăbire
Capsula de noapte se ia înainte de cină și conține:
*zeolit: un excelent detoxifiant care ajuta la eliminarea metalelor grele, întăreşte sistemul imunitar şi reglează pH-ul sanguin
*armurariu: principalul component al fructului este silimarina care asigura protecţia celulelor hepatice fata de toxine
*chlorella: această algă conține cantități mari de fibre celulozice, ajută la controlul greutății fiind foarte benefică în procesul de remodelare corporală.
*lactobacili și fibrulină: acestea două contribuie la procesul de refacerea florei intestinale.
După cum ai observat cele două capsule Slim Duo Forte conțin ingredientele ideale care contribuie la pierderea în greutate.
Acest program foarte bine construit cred că este ideal pentru fiecare persoană dornică să slăbească frumos dar și sănătos în același timp. Atât ziua cât şi noaptea, Slim Duo Forte va acţiona în scopul arderii grăsimilor, realizând în acelaşi timp şi o scădere a colestelorului dar şi o creştere a imunităţii organismului. Nu numai că veţi pierde din kilograme într-un ritm natural dar corpul va intra într-un bioritm dinamic ce îi va permite să evite acel nedorit efect de yo-yo ce implică îngrăşarea ulterioară.

Alessia una din vedetele muzicii romanești a găsit în Slim Duo Forte un aliat de nădejde în bătălia kilogramelor în plus. Ca orice femeie care se respectă Alessia își dorea cu disperare să slăbească doar câteva kilograme și chiar a postat pe pagina ei de facebook o întrebare cum ar putea slăbi rapid 2 kg. Vedeta noastră avea de făcut o filmare și își dorea să arate bine pentru fanii ei și pentru următoarele concerte.

 Ea nu a renunțat la preferințele ei culinare dar a urmat instrucțiunile conștincioasă, rezultatele s-au văzut iar artista noastră s-a declarat foarte mulțumită de aceste capsule. Așa că dragă mea slăbirea prin înfometare nu este o soluție, alege să slăbești sănătos cu Slim Duo Forte iar dacă nu ești mulțumită de efectul lor poți returna ambalajele iar ei îți vor trimite banii înapoi promt și politicos fără nici o întrebare din partea lor, aceasta fiind o garanție oficială din partea celor de la Slim Duo Forte.
Acum putem începe bătălia împotriva kilogramelor în plus. Ești gata de acțiune?
Pe locuri… ești gata?.. START!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...