Salvată de…tabletă!

 Iubesc tehnologia şi credeţi-mă că nu glumesc. Sunt bloggeriţă şi deseori, îmi vin idei pentru noi articole unde nici nu mă aştept. În drum spre locul de muncă, în parc sau în vacanţă, mă apucă hărnicia şi dorinţa de a scrie. Ideile vin, se înmulţesc şi deseori, încerc să-mi menţin gândurile până ajung în faţa unui calculator. Degeaba încerc, când ajung acasă, deschid calculatorul şi petrec zeci de minute gândindu-mă:”Cum era începutul?”.
– Aşa îţi trebuie, Aguriţo! Păi cu atâtea gadget-uri pe lumea asta, te plângi? Bagă-ţi minţile în cap şi cumpără-ţi o tabletă. Nici nu ştii tu cât de utilă este şi te salvează în momentele când ai nevoie.

– Vorbeşti serios?

– Look into my eyes… ţi-se pare că am chef de glume? E atât de utilă, încât te asigur că nu ai ce să regreţi. O poţi lua oriunde, pe plajă, în drum spre locul de muncă (anti-plictiseală) sau când te obligă soţul tău să mergi cu el la pescuit. Hai nu mai face mutrele astea, am văzut anul trecut ce bosumflată ai stat pe baltă.
– Păi cum să nu stau bosumflată, el cu peştele şi eu cu privitul?
– Ai şi tu dreptate, draga mea. Auzi, pentru că îmi eşti prietenă, îţi spun un secret. Cunosc un magazin online, unde poţi găsi o tabletă pentru nevoile tale.Au tot felul de promoţii şi oferte pentru toate buzunarele. În magazinul Azerty.ro este imposibil să nu găseşti ceea ce îţi place şi crede-mă, până şi nea’Corcodel şi-a cumpărat una. Le pune muzică oilor de la stână, cică dau lapte mai bun. Tu nu ai văzut ce activ e omu’ pe facebook? Toată ziulica stă cu tableta aia, mai mult decât stă cu nevastă-sa.
– Şi zici că-i bună?
– Păi eu ce tot zic aici, fată dragă? Faci poze, asculţi muzică, mai citeşti o carte şi tu când te plictiseşti.
În plus, această tabletă te ajută să vorbeşti cu părinţii tăi. Dacă tot sunt plecaţi în ţări străine, îi poţi contacta cu uşurinţă doar cu o simplă atingere.Ai foarte multe avantaje: utilizezi tableta fără mouse sau tastatură, relaxată în pat sau afară în gradina cu flori, în cazul în care călătoreşti bateria unei tablete bune ţine până la 8-10 ore şi fie vorba între noi, la dimensiunile care le are, o poţi purta în poşetă. Merită să o încerci, draga mea. Deci, te-ai hotărât?
După un timp…
– Nevastă, veşti bune! M-a sunat Gogu acum 5 minute şi de 1 mai, plecăm la peşte. Pregăteşte de-ale gurii, o să stăm o săptămână şi… unde fugi femeie?
– Nino, cum ziceai că se numeşte magazinul ăla? Zbier eu în telefon.
Azerty, fată! Ce urli aşa? Auzi, stai aşa nu închide. Să mori, nu alta. Nea’Corcodel s-a filmat cu tableta lui acum două zile. Pezevenghiul, s-a filmat în vârful muntelui şi a dat sfoară-n ţară că-şi caută mireasă… Fată, vorbesc sigură? Alo? Of, Aguriţo!…
De 1 mai,eu şi tableta,pe baltă…
Sunt o persoană cu bune şi rele,
Cu ghinion şi mii de probleme.
Am vise mari,hobby-uri zeci
Plăceri ascunse,secrete pe veci.
Iubesc tehnologia, de fapt o ador
De n-am o tabletă, simt c-am să mor.
Îmi place că-i mică, o poţi lua oriunde
La mare sau munte,mereu mă surprinde.
Că sunt acasă sau la peşte-n stufăriş,
Scot iute tableta şi m-apuc de scris.
De sunt în vacanţă sub o umbreluţă,
Vorbesc uşor, cu a mea măicuţă.
Acest articol a fost creat special pentru proba nr 13 din cadrul competiţiei SpringSuperBlog.
Foto:Tableta ASUS Transformer Pad Infinity(azerty.ro)

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...