Artizan Urban – Mesajul unui cadou ideal

Bună, dragii mei! Voi ați auzit de cadouri corporate? Cât de des le oferiți și cu ce ocazii? Fie că este vorba de o simplă prietenie sau de legătura ta cu compania în care lucrezi, cadourile corporate sunt ideale pentru a transmite mesajul dorit. Realizările și succesele atinse într-o companie trebuie marcate ca atare, mai ales atunci când dorești să păstrezi o echipă unită și pozitivă din toate punctele de vedere și ce este mai potrivit pentru a marca un succes? Un cadou corporate!

Suntem creaturi speciale ce ne exprimă sentimentele prin daruri. Cadourile pot fi pentru orice ocazie, cum ar fi o zi de naștere, aniversare, un proiect reușit la firmă sau pur și simplu vrem să ne arătam dragostea și recunoștință față de cineva, nu? Oferirea de cadouri este o artă și cea mai bună modalitate de a-ți exprima recunoștința, dar atunci când suntem în postura de a oferi cadouri corporate lucrurile stau altfel. De ce? Pentru că un cadou corporate sau business este special, unic și prin mesajul întregului obiect dăruit atingem un alt nivel de legătură cu persoana care primește ceea ce oferi.

Alegerea darului potrivit și a modului de dăruire este importantă, iar oferirea de cadouri corporative este distractivă, dar este și o reflecție a afacerii dvs. Cadouri corporative sunt acum recunoscute ca un aspect important al construirii și consolidării relațiilor. Banalele coșuri cu fursecuri și cozonac nu mi se mai par de actualitate, iar atunci când vrei să impresionezi pe cineva oferă-ți timpul necesar pentru a cerceta și a găsi cadoul potrivit.

Lucrez într-un centru de sănătate mintală, iar colectivul este deosebit. Găsirea unui cadou corporate potrivit mai ales pentru sărbătorile de iarnă mi-au cam dat de furcă, dar răbdarea și perseverența (așa cum se cere și în fișa postului) au dat roade. Nu am timp să umblu fizic prin magazine, așa că am purces pas cu pas tărâmul virtual. Așa am dat peste Artizan Urban, un proiect LaCercei.ro ce oferă cadouri corporate originale și personalizate.

Atunci când caut un cadou, încerc să redau un mesaj. Un mesaj care să întărească legătura între mine și persoana care primește cadoul, un mesaj care nu are nevoie de mii de cuvinte de mulțumire sau recunoștință. Obiectul dăruit vreau să exprime din prima clipă cât de unică este legătura noastră.

Că tot vă vorbeam de originalitate, priviți tabloul de mai sus! A fost creat special pentru un medic stomatolog și doar privindu-l mă tot gândesc ce idee le-ar veni celor de la ArtizanUrban dacă le-aș cere să îmi personalizeze un tablou pentru medicul meu șef. Ținând cont că sunt înconjurată de psihologi și medici psihiatri, tare sunt curioasă cam ce ar putea crea pentru fiecare. Uitându-mă atent observ că fiecare cadou corporate făcut de ei are piese ca niște mecanisme de ceas. Cu toate că o perioadă din viața mea am cochetat cu handmade-ul, nu m-aș fi gândit niciodată să creez ceva cu astfel de piese și asta mi se pare o chestie magnifică.

Îmi plac lucrurile trăznite, originale. Anul acesta renunț la flori, bijuterii sau coșuri cu bunătăți! E timpul pentru o schimbare, nu? Artizan Urban prin ceea ce oferă poate reda perfect mesajul ideal pentru fiecare cadou pe care îl voi oferi. Voi cum ați vedea un cadou personalizat făcut de Artizan Urban? Ce ați dori să oferiți… după cum vedeți, nimic nu este imposibil!

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...