Echipa comediei ,,Faci sau Taci” îşi dă întâlnire cu publicul din Constanta pe 14 martie

Cred că am peste 10 ani de când nu am mai pășit într-un cinematrograf! De ce? Nu știu! Am mers mai des în perioada copilăriei și apoi când băieții mei erau mici. Acum… trăiască internetul, nu? Ei bine, joi merg la cinema! Și nu așa oricum… voi savura o comedie românească și sincer, de abia aștept să văd cum este să stai din nou pe un scaun de cinema în fața unui ecran imens.

Echipa comediei ,,Faci sau Taci” îşi dă întâlnire cu publicul din Constanta pe 14 martie la Cinema City Constanta Park cu începere de la ora 19.30. Regizorul Iura Luncaşu şi actorii Diana Dumitrescu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbașa si Catalin Cazacu va asteapta la cinematograf la proiectia filmului pentru intrebari, autografe si mult ras.

Din 15 martie, ,,Faci sau Taci” aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, formată din nu mai puţin de 16 nume sonore precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu.

Cu un palmares impresionant din care fac parte comediile ,,Minte-mă frumos” (2012) şi ,,Ghinionistul” (2017), Iura Luncaşu a doborat în trecut recorduri de spectatori, care l-au pregătit pentru experienţa ,,Faci sau Taci”, noul său proiect, pentru care a filmat timp de doar 22 de zile, în 13 locaţii diferite din Banat.

Un film independent semnat de casa de producţie Next Spot, comedia ,,Faci sau Taci” a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network.

Povestea comediei ,,Faci sau taci” aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia?

Sincer, eu abia aștept să aflu! Revin curând cu impresiile la cald despre ce am văzut și cum a fost întâlnirea cu o parte din protagoniștii filmului. Mai multe informații găsiti pe pagina de FB: https://www.facebook.com/FaciSauTaci/

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...