9 motive pentru a alege o lenjerie de pat din bumbac…

Nu știu cum procedați voi, dar eu când vine vorba de alegerea perfectă a unei lenjerii de pat, întotdeauna optez pentru cele din bumbac 100%. Calitatea și materialul unei lenjerii de pat este foarte importantă pentru a avea un somn liniștit și odihnitor. Așa că vă pot recomanda câteva proprietăți și avantaje  în alegerea unei lenjerii de pat din bumbac:

                                                                  -sunt deosebit de plăcute la atingere

-oferă un confort sporit și un somn liniștit/odihnitor

-sunt ușor de întreținut

-rezistă foarte bine în timp la spălat/călcat/apretat

-prezintă proprietăți hipoalergenice

-nu irită pielea

-permit corpului să respire

-absorb umiditatea foarte bine

                        -suportă foarte bine temperaturile ridicate, fiind chiar recomandate în sezonul cald

Este foarte important pentru stare ta de bine să alegi culorile, nuanțele și imprimeurile potrivite personalității tale. Poți alege culori deschise sau aprinse, imprimeuri cu flori, simple ca design sau alte imprimeuri mai deosebite și iți poți asorta cu succes lenjeria de pat cu design-ul dormitorului tău.

novahouse

De ceva timp, după ce am renovat de curând am căutat să îmi cumpăr câteva lenjerii bumbac 100% și am descoperit site-ul NovaHouse. Nici nu știam ce să aleg, pentru că toate mi-au plăcut și cu greu am ales o lenjerie cu un imprimeu deosebit: Cottone Nelina Mavi.

Lenjeria de bumbac – somn odihnitor, confort garantat

Prima impresie când am primit lenjeria a fost de bucurie pentru că în realitate culorile sunt mult mai expresive decât în poza de pe site. Bineînțeles, primul lucru pe care l-am făcut a fost să o spăl. Întotdeauna procedez așa pentru că există posibilitatea ca materialele să irite pielea (am fost pățită). După uscare, materialul lenjeriei a fost foarte ușor de călcat, iar culorile nu și-au pierdut din claritate cum am pățit de foarte multe ori la alte lenjerii de pat. Sunt foarte mulțumită de comanda mea și recomand cu mare drag să comandați de la NovaHouse.ro.

novahouse

Există un mit conform căruia bumbacul este pretențios de întreținut, însă în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Poți foarte bine să o speli la 40 de grade și să fie perfect curată! Lenjeria din bumbac nu necesita un proces îndelungat de uscare și nici nu vei petrece ore întregi călcând materialul. Este foarte important să investești într-o lenjerie de pat de calitate, deoarece diferența se vede chiar și cu ochiul liber.

Cele mai bune lenjerii de pat pentru un somn odihnitor și liniștit sunt cele realizate din fibre naturale 100% bumbac care sunt rezistente, durabile în timp, confortabile, moi, ușoare, de foarte bună calitate. NovaHouse oferă produse de maximă calitate la prețuri foarte rezonabile și puteți alege ceva frumos din categoriile prezente pe site: huse de pat, cuverturi, toppere, covoare, pături sau prosoape. Să vă zic un secret? Au acum o ofertă trăznet: cuverturi de pat 1+1 gratis la un preț super mic! Eu zic  să profitați din plin de ofertele lor, până vă hotărâți ce vă cumpărați aștept să îmi spuneți care este lenjeria de pat favorită de pe site-ul lor…

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...