3gifts.ro – Cadouri unice pentru orice zi…

3gifts.ro

3gifts.ro mi-a adus un zâmbet pe față, într-o zi când căutam un altfel de cadou pentru o prietenă dragă. De obicei cumpăr ce cred eu că merge sau că i-ar place. Gândindu-mă mai bine, în acest an mi-am dorit să fie un cadou funny. Nu prea scump, nici prea pompos, nici prea ieftin. Ideea unor cadouri amuzante mi s-a părut o ocazie foarte potrivită, așa că magazinul online de cadouri 3gifts.ro îmi oferă o mulțime de variante pentru a găsi cadoul perfect.

3gifts.ro

O cană cu mâner în formă de morcov, banană sau brocoli o incărca cu energia pozitivă și va zâmbi instant. Este obsedată de un stil de viață sănătos și cred că acest cadou i se potrivește perfect! Chiar şi tu poţi să savurezi băuturile tale preferate de dimineaţă sau seara în aceste drăgălășenii. Este un cadou perfect pentru cei cărora le place să se simtă în formă, ţin la un stil de viaţa sănătos sau pur și simplu pentru că este funny și unic în felul lui.

3gifts.ro

Adoră călătoriile, așa că pușculița Travel Fund este un cadou unic și semnificativ. Este modalitate excelentă de a colecta și a economisi bani pentru viitoarele ei călătorii!

Îmbinăm utilul cu plăcutul, iar la fiecare petrecere pe care o dă… neapărat trebuie să avem ciocolată! Fanta de ciocolată Sweet Times poate fi cadoul ideal pentru oricine. Ideală pentru a bucura papilele gustative cu ciocolata delicioasă. Foarte convenabilă și practică pentru a înveli în glazură de ciocolată topită fructe, pișcoturi sau biscuiți. Eu zic că este un cadou foarte util și de mare efect…

Every day’s gift…

Ultima alegere de cadou pentru prietena mea este acest suport de lumânare Angel! La cât de drăgălaș este, mi-am luat și pentru mine. Ce să-i faci… latura mea romantică nu prea rezistă tentației! Căldura lumânării va face că îngerii şi caruselul să se învârtă şi să facă reflecţii frumoase pe tavan. Acest suport de lumânare este potrivit pentru o lumânare clasică şi va mulţumi pe oricine când este făcut cadou.

3gifts.ro

Se ştie că bărbaţii nu sunt atât de receptivi la a primi cadouri. Dar realitatea arată ca la orice vârsta ei se vor bucura în mod special atunci când ceea ce primesc le este cu adevărat de folosinţă. Așa că pentru soțul ei (că doar nu mă pot duce cu mâna goală la petrecere, nu?) am ales un set de accesorii pentru vin. Acest set accesorii pentru vin ar putea părea doar o simplă tablă de șah, însa la interior sunt perfect aranjate toate accesoriile pentru deschiderea unei sticle cu vin, precum și toate piesele pentru șah.

Perfect, nu? Acum că am cadourile pregătite, plecăm spre petrecere! Când mă întorc, am salvat câteva cadouri și pentru mine… șșșh! Păi pe 3gifts.ro sunt cadouri unice pentru orice zi… luni, marți, miercuri! Logic, nu?

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...