Nu iti propui neaparat sa folosesti un detergent bio, pana cand…

Ti se usuca exagerat pielea pe maini. Oarecum de data aceasta nu prea poti ascunde astfel de probleme. Inevitabil gesticulezi si esti cu mainile la vedere. Este insa frustrant cand afisezi maini zbarcite si imbatranite, cu piele uscata, crapata si ce sa mai, inestetica. Incepi sa umbli cu o crema de maini dupa tine si te gandesti ca ar fi bine sa incluzi in lista ta de electrocasnice si o masina de spalat vase. 

Tot acest sir de situatii porneste insa de la o alta situatie probabil – detergentul de vase. Stiu, nu acorzi o importanta majora acestuia caci ce poate fi mai bun la un astfel de detergent? Mirosul sau cat este de concentrat? Totusi ai o bataie de cap in plus pe care este probabil sa o rezolvi altfel – cu detergenti vase bio.

Pentru ca iti pasa de tine si de mediul in care traiesti

Detergentii bio au in compozitia lor ingrediente naturale si sunt produse biodegradabile. Daca esti un activist convins in mod cert vei tine cont si de acest aspect. Dar, suntem in fond egoisti si ne vom gandi mai intai de toate la binele sinelui. 

Ingredientele din detergentii bio nu agreseaza pielea, nu o usuca si nu provoaca alergii, tinand cont ca vorbim de ingrediente din plante, vegetale. Parfumul este unul delicat si provine de la uleiurile ecologice incluse in lista de ingrediente. Sunt exclusi conservantii, aditivi chimici. 

Cei care au adesea pielea sensibila, care fac adesea dermatite, care se confrunta cu mancarimi severe sau eczeme spre exemplu sunt poate printre cei mai atenti in ceea ce priveste alegerea tipurilor de produse cu care spala. Asta pentru ca trebuie sa isi protejeze pielea si sa nu accentueze eventuale probleme. Detergentii bio pot fi o alternativa la cei clasici. 

Pentru a fi siguri ca achizitia este in mod cert si ceea ce se prezinta a fi produsele in cauza au certificari la activ care mentioneaza clar inexistenta din compozitie a extractului de origine animala, ca ingredientele provin din culturi controlate, ca produsele nu sunt testate pe animale. 

Atentie! Un detergent bio nu inseamna ca are o putere de spalare mai mica, ca nu face spuma si nu curata asa cum trebuie sau ca miroase intr-un mod ciudat. Descopera variante de astfel de detergenti bio pentru vase si nu numai din eshop-ul de nisa viata-bio.ro. 

One Comment

  1. Foarte adevărat ce zici tu, cu mâinile uscate!!!
    Mă bucur că există alternativă pe piață la detergenții deja consacrați! 😉😊😘🤗😍💐🏵️💖🎀

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...