Decathlon – Mențineți corpul armonios cu sporturi de vară

Dacă vrei să te simți plin de energie, totul se rezumă la un lucru: fă sport indiferent de anotimp! Practicarea unui sport este deosebit de importantă. Te ajută perfect la alungarea gândurilor negative și a frustrărilor acumulate de-a lungul zilei, la eliminarea stresului și te încarcă cu energie pozitiva pentru mult timp.

Pentru că în sfârșit a venit căldura, este momentul perfect să te apuci de practicarea unor sporturi de vară. Sporturile individuale, cum ar fi alergarea, mersul cu bicicleta, ridicarea greutăților, sunt modalități deosebit de eficiente de a te menține în formă.

Chiar dacă ieși în parc sau mergi în drumeții, mersul cu bicicleta este o modalitate plăcută de a-ți petrece timpul liber. În plus vei arde caloriile mult mai repede și este benefic pentru a-ți dezvolta masa musculară.

Ca recomandare, pe Decathlon găsești bicicleta MTB ROCKRIDER! Este perfectă pentru o mică plimbare de dimineață sau seara înainte de culcare. Mersul pe bicicleta are numeroase beneficii:

  • Reducerea în greutate – vrei să pierzi din greutate? Bicicleta este foarte utila!
  • Creșterea tonusului muscular – mersul pe bicicleta regulat vă ajută să antrenați mușchii de la picioare, piept, spate, brațe.
  • Întărirea sistemului nervos – bicicleta este cel mai bun mod de a-ți îmbunătăți starea generala și starea de spirit
  • Întărirea imunității
  • Îmbunătățirea vederii

Înotul face parte tot din categoria de sporturi de vară, iar beneficiile practicării acestui sport sunt și ele numeroase.

Jumătate de oră de înot poate să ardă până la 400 de calorii și cu cât este mai dificil stilul de înot, cu atât poți să arzi mai multe calorii. Un beneficiu important al inotului este cresterea capacitatii plamanilor, ceea ce duce la intarirea sistemului respirator.

Alte caracteristici benefice:

  • Controlul greutății corporale
  • Întărirea sistemului cardio-vascular
  • Eliminarea stresului

Pe Decathlon găsești absolut tot ce ai nevoie pentru practicarea acestui sport. Costum de baie pentru înot, papuci, ochelari sau cască pentru înot? Toate pe Decathlon!

Nu sunt sporturile de vară favorite? Poate o oră de fitness la malul mării te va convinge să faci mai multă mișcare. Ai nevoie doar de voința, gânduri pozitive și o pereche de colanți fitness de pe Decathlon.

După ce faci fitness, te vei simți plină de energie și în formă! În timp imunitatea ta va crește la fel și rezistența la efort, oasele devin mai puternice și corpul tău va suferi modificări benefice. De reținut: nu abandonați practicarea unui sport atunci când  v-ati atins scopul!  O condiție fizică bună e un stil de viață permanent, nu un plan pe termen scurt sau mediu. Încercați să mențineți un stil de viață activ și nu vă opriți!

Sănătate, Voință, Decathlon… drumul către un corp și minte sănătoasă! Tu ce sporturi de vară practici?

One Comment

  1. Dintre toate drumețiile sunt pe primul loc ,cu bicicleta sincer nu stiu să merg pe ea ,fetele mele sunt înnebunite după mersul cu bicicleta .Din Decathlon nu mi-am cumpărat nimic pâna in prezent .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...