1000 de cuvinte…

Buna dimineata ,dragele mele.Astazi vreau sa va recomand un film destul de bun dupa parerea mea.L-am vazut aseara si am ramas profund impresionata de acest film.
Filmul „A Thousand Words” abordeaza o serie de subiecte in care ca veti regasi si va vor da de gandit. Subiectul principal al filmului contine o lectie valoroasa de viata privind consecintele fiecarui cuvant spus.
Jack McCall (Eddie Murphy) este un agent literar de succes ,foarte vorbaret care reuseste mereu in orice isi propune. Viata lui se schimba brusc in momentul cand doreste sa semneze un nou contract cu un guru Dr. Sinja .Brusc in gradina lui apare un copac Brodhi ( o specie de smochin)  ,iar fiecare cuvant pe care Jack il rosteste ,o frunza cade. Intre copac si Jack se creaza o legatura pe care il sperie ,cuvintele nu l-au dezamagit niciodata pe vorbaretul Jack ,dar acum este nevoit sa caute o alta forma de comunicare pentru a ramane in viata .
Filmul este magnific ,o comedie-drama as putea spune . Ceea ce mi-a placut foarte mult din film este in momentul cand casnicia lui Jack este destramata ,el merge sa discute cu acel guru ,care la un moment dat il intreaba daca i-a spus sotiei lui ca o iubeste ..Jack ii raspunde ” Ii spun in fiecare zi ca o iubesc”  la care gurul ..”Cu cuvinte?..Ii spui ca si frunzele nesimnificative care cad dintr-un copac? …De ce nu ii arati ca o iubesti ” .
Faza asta m-a dat pe spate ,credeti-ma.  O alta secventa care mi-a rapit cateva lacrimi a fost cand Jack se duce la mormantul tatalui sau..mai erau doar 3 frunze in copac…iar el zice :”Eu te iert”…

sursa:YouTube

Mai departe va las pe voi sa vedeti filmul si sa imi spuneti care au fost impresiile voastre despre el. Pe mine ma emotionat ,si il recomand cu caldura .Va poop dulce !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...