Ciorbiţă din piept de pui dreasă cu smântână..

Bună seara dragele mele, ştiu că este destul de târziu dar în această seară am pregătit pentru cină o ciorbă deliciosă şi vreau să vă servesc şi pe voi cu o mică porţie.
Cu această ocazie aş dori să ştiu de la voi ce secrete aveţi în bucătărie pentru a pregăti o ciorbă delicioasă.Pentru început ne trebuiesc ingredientele cu care pregătim ciorbiţa din piept de pui.


Ingrediente:
Pui – un piept de pui
Smântână – 2 linguri
Morcovi baby – 200 grame( se găsesc în comerţ congelaţi)
Ceapă roşie – 3
– Ardei – 2
Leuştean – 1 legătură
Amestec ciorbă(păstârnac,ţelină,roşii cuburi) – 250 grame
Ou – 1 buc
Sare şi vegeta – după gust
Fidea– o mână


Se pune la fiert pieptul de pui tăiat în bucăţele mai mici împreună cu un praf de sare..Între timp tocăm mărunt ceapa roşie şi ardeiul.Pregătim porţiile de morcov baby şi amestecul pentru ciorbă.După ce a fiert pieptul de pui ,adăugăm zarzavaturile pregătite înainte şi jumătate din cantitatea de leuştean şi lăsăm să fiarbă împreunăcu carnea circa 15 minute. Cât timp zarzavaturile sunt la fiert, batem un ou împreună cu 1-2 linguri de smântână. Când supa este aproape gata aruncăm o mână de fidea fină şi dregem ciorba cu oul bătut şi smântâna şi mai lăsăm circa 10 minute după care adăugăm restul de leuştean tocat mărunt şi 1-2 linguri de borş Maggi. Se serveşte caldă sau rece împreună cu crutoane de pâine ,după preferinţe puteţi încerca şi ciuşcă iute. Vă doresc poftă bună!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...