2016… un nou început

Bine v-am găsit, dragii mei! Ne „citim” din nou în 2016 cu inima deschisă către viitor şi cu multe speranţe. După o mică pauză (neplănuită dealtfel) am hotărât să revin pe blogul meu. În spaţiul meu virtual, alături de voi. Alături de gândurile şi sufletele voastre. În anul ce a trecut am învăţat să fiu atentă la semne, să fiu mai răbdătoare şi să acord „the second chance” oricăruia din viaţa mea indiferent de consecinţe. Am mai spus-o şi o să repet la nesfârşit : 
Fiecare lucru se întâmplă cu un motiv…
Chiar dacă suferim, chiar dacă sufletul ni-se umple de amărăciune şi in ciuda faptului că nu întotdeauna primim ce ne dorim, niciodată să nu regretăm alegerile din viaţa noastră. Alegerile ne definesc ca persoană, ne întăresc caracterul şi de cele mai multe ori ne pregătesc pentru ceva mai bun în viaţă. Nu vom şti niciodată dacă, la momentul respectiv am făcut o alegere potrivită… dar cu siguranţă pe viitor vom vedea consecinţele, nu? Vom învăţa câte ceva din fiecare pas făcut sau poate nu… dar viaţa ne va lovi până ne vom da seama care este lecţia ce-o avem de învăţat, până când cineva va închide „cercul” vicios în care te învârţi în zadar an după an. 
foto credit : www.splitshire.com
Cât despre dorinţe… în 2016 nu îmi voi pune dorinţe. Pur şi simplu las destinul să-şi urmeze cursul sau cel puţin voi încerca să nu mai pun întrebări acolo unde voi afla răspunsuri doar în viitor. Mă voi bucura de fiecare moment din viaţa mea fără să mă gândesc la ce spune lumea din jurul meu şi voi încerca să ofer câteva secunde de fericire celor care au nevoie de prezenţa şi sfatul meu. Un singur lucru vreau 100%… să am mai multă putere, speranţă şi încredere în mine şi să-i pot molipsi pe cei din jurul meu cu pozitivitate. Poate aşa lumea va fi un pic mai fericită…
Un an cât mai liniştit, tuturor! 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...