UMANITARA AMZACEA – Campanie pentru familiile nevoiașe…

JCI Constanța demarează o nouă campanie umanitară și facem un apel către toti constănțenii : împreună putem ajuta alte suflete să zâmbească! Maica Tereza spunea că „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.”. Evenimentul organizat este un apel la implicarea și responsabilitatea socială, cu scopul de a atrage atenția asupra condițiilor în care trăiesc semenii noștri în anumite zone din județ, în special copii, și de a veni în sprijinul lor în preajma Sărbătorilor Pascale. Sunt zeci de mii de copii care nu au avut aceeași soartă ca noi și au fost mai puțin norocoși. Viața a fost mai dură și le-a arătat mai mult latura întunecată. Ne este imposibil să îi ajutăm pe toți în același timp, dar încetul cu încetul, putem să le dăm un strop de lumină.

UMANITARA organizată pe data de 8 Aprilie are drept scop ajutarea a 32 de copii din 13 familii nevoiase din satul Amzacea, județul Constanța. Familiile selectate locuiesc în condiții precare: casele sunt dărăpănate, duc lipsa de haine și alimente de bază. Vor fi donate obiectele primite în urma evenimentului Atelierul Zânelor organizat special de JCI Constanta pentru susținerea campaniei Umanitare Amzacea și alte colectări constând în haine, jucării, alimente neperisabile, produse de curățenie și obiecte de igienă corporala. Donațiile se primesc la sediul JCI Constanta – strada Gheorghe Lazar nr 6 ( intrare din Cuza Voda), birou 12, interfon 12 începand cu data de 3 Aprilie – 7 Aprilie 2017 între orele 18:00 – 21:00.

Pe 8 Aprilie toate donațiilor vor fi transportate la Nisipari de către voluntarii JCI. Donațiile constând în sume de bani se pot vira:

Banca:  Transilvania Constanta
ASOCIATIA JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL CONSTANTA
NR. ORD. REG COM/ ANUL: HJ31/24.03.2014
CIF: 33043911
Judetul: Constanta
Cont: RO21BTRLRONCRT0235391701
(Vă rugam specificati la detalii plată- donație Umanitara Amzacea)
Detalii la numărul de telefon : 0732.833.443
Manager Proiect: Mihaela Bălăceanu

Parteneri: X-Printing, Cora, PlayXP, Aqua Flux Distributie, Dobrogea Grup, RIK Papetarie, IBIS Constanta, Party Baloony, Creative Start Center, Blike Development, Junior Grup, Detectivi Constanta, Dream Explorer, City Events Ballons, Serban Films, English Teens.

Parteneri media: Evenimente Constanta, Libertatea Cuvintelor, Constanta News, Cuget Liber, Telegraf, Sky FM, mihaelabalaceanu.ro, Dosar de mama, ADN de femeie, Monica Berceanu, Aguritza.ro, Despre viata, mama si bebei.

Puteti viziona imagini de la editiile trecute:
Umanitara Credinta: https://www.facebook.com/pg/jciconstanta.ro/photos/?tab=album&album_id=579231468943028
Umanitara Viișoara: https://www.facebook.com/pg/jciconstanta.ro/photos/?tab=album&album_id=480587015474141

Be Better! Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla știri la zi și informații de ultima oră despre JCI Constanța.

2 Comments

  1. Ar fi formidabil daca s-ar organiza mai multe astfel de campanii in care oamenii care au mare nevoie de ajutor sa fie ajutati.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...